Biri tutuklu, biri serbest

Çerkezköy Cezaevi Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçerek bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olan TIR sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken; Kapaklı YıldÄ?

Çerkezköy 8.06.2016 18:55:00 0
Biri tutuklu, biri serbest

İstanbul Saray yolunda aynı gün içinde iki farklı noktada meydana gelen iki trafik kazasında, iki kişi hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sürücülerden birisi tutuklanırken, diğeri serbset bırakıldı.

 

TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Çerkezköy Cezaevi Kavşağı’nda İstanbul-Saray istimaetinde seyir halinde olan Sadettin Çelik yönetimindeki 34 ZL 0284 plakalı TIR, kırımızı ışıkta geçerek 34 FKF 90 plakalı otomobile çarpmış; ortadan ikiye bölünen otomobil sürücüsü Serkan Zengin de kaza mahalinde hayatını kaybetmişti. Kazada yaralanan TIR sürücüsü Sadettin Çelik, araçtan çıkarılır çıkarılmaz ortadan ikiye bölünen araç sürücüsünün yaşayıp yaşamadığını sordu. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen TIR sürücüsü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

 

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ SERBEST

Aynı gün bir trafik kazası da Kapaklı Yıldızkent Kavşağı’nda meydana gelmişti. Çerkezköy Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Ali Ç. yönetimindeki kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıktı. Bu sırada kaldırımda yürümekte olan 67 yaşındaki Şerafettin Lüke, kamyonetin altında kalarak feci şekilde can vermişti. Çocukları, babalarının cansız bedeni başında gözyaşları dökerken; kamyonet sürücüsü Ali Ç. ise polis tarafından gözaltına alınmıştı. Sağlık kontrolü sonrasında Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen Ali Ç. ise çıkarıldığı mahkemece Denetimli Serbestlik kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10