Park ve bahçeler temizleniyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ot biçme ekipleri, ilçenin çehresini değiştirecek rutin bakım çalışmalarına hız verdi.

Kapaklı 9.06.2016 18:31:00 0
Park ve bahçeler temizleniyor

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yerleşimin yoğun olduğu bölgelerde, yeşil alanlarda, ana arter yollar ve bağlantılı ara arter yol kenarlarında çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen program dahilinde ot biçme ekipleri ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalarını yaz boyu sürdürecek .Belediye ekipleri site çevrelerinde, yol kenarlarında ve yeşil alanlardaki diken, çalı ve böğürtlen öbeklerinin temizliği düzenlemeleriyle görüntü kirliliğinin de önüne geçmeyi hedefliyor.

 

“BİZ KAPAKLI İÇİN VARIZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Her yıl olduğu gibi bu yılda mevsimlik ot biçme ekibini oluşturduk. Yeni gelişmekte ve yerleşime açık olan ilçemizde ana yol ve meydanlarda, henüz yapılaşma olmayan arsalarda yoğun bir şekilde ot bitiyor. Bu otların içinde de bir takım haşere ürüyor. Bunların temizlenmesi belediyemiz tarafından yapılması için yoğun şikayet alıyoruz. Bu şikayetlerin önüne geçmek için oluşturduğumuz ekip ilçemiz genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçelerimiz daha bakımlı olacak. Bir taraftan otlar biçilecek, bir taraftan vatandaşlarımızın şikayeti değerlendirilecek. Çünkü Kapaklı halkı hizmetin en güzelini hak ediyor. Biz Kapaklı için varız.”dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10