Sanayiciler iftarda buluştu

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Müdürlüğü, Kapaklı Lidya Wedding'de iftar programı düzenledi.

Çerkezköy 10.06.2016 21:28:00 0
Sanayiciler iftarda buluştu

“RAMAZAN MERHAMET VE KARDEŞLİK AYIDIR”

Kapaklı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün düzenlediği iftar programına Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, KOSB Bölge Müdürü Mehmet Hızlı, ÇTOS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve sanayici ile aileleri katıldı.İftarın ardından okunan duanın ardından konuşma gerçekleştiren Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva” Bizleri bir mübarek Ramazan iftarında daha buluşturan Rabbime şükürler olsun. Bildiğiniz gibi Ramazanlar merhamet ve kardeşlik, yardımlaşma ve kucaklaşma aylarıdır” dedi.

 

“HAİN SALDIRILAR DURMADI”

Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Kozuva “ Ne yazık ki böyle mübarek günlerde bile yüreğimizi yakan, içimizi kan ağlatan hain saldırılar durmadı. Bu acıların derin üzüntüsü içindeyiz. Yürekten inanıyorum ki birlik ve beraberliğimizi koruyup birbirimize kenetlendiğimiz sürece bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi olarak da, bölgemizdeki diğer kardeş sanayi kuruluşlarımız olarak da ilçemizden ülkemize, ülkemizden dünyaya ürettiğimiz her endüstriyel ürünün cevherinde bu birlik ve beraberlik ruhu var olduğunda anlam kazanacağını düşünüyorum” diye konuştu.

 

“SU GETİRME PROJE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR”

Saygı, sevgi ve empati duygusuyla, anlayış içerisinde yürütülen çalışmalardan çok güzel verim aldıklarını kaydedin Kozuva, “ Çok şükür revizyon imar planımız tamamlanmış olup uygulama aşamasına geçilmiştir. Atık su, yağmur suyu, kullanma suyu ve yol projelerinden oluşan altyapı projesi de ihale ve onay için Bakanlığa sunum aşamasındadır. Yine Meriç’ten su getirme proje çalışmamız da devam ediyor.” Dedi.

 

GÜRBÜZ VE MANDALI KATILMADI

Kozuva “ Şuan ki en önemli durum ülkemizdeki huzur ve istikrarın korunmasıdır.  Rabbimden devletimize, milletimize ve bu uğurda canlarını feda eden asker ve polisimize sabır metanet, güç ve kuvvet vermesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyor, siz değerli misafirlerimize de en kalbi duygularla şükranlarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı. İftar programına daha önceden Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve kendisine destek veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10