Özel Etüt öğrencileri büyüledi

Özel Çerkezköy Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu gösterisinde öğrenciler şovlarıyla izleyenleri büyüledi.

Çerkezköy 12.06.2016 17:05:00 0
Özel Etüt öğrencileri büyüledi

ÇOCUKLAR HEM ÇALIŞTI HEM DE EĞLENDİ
Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda önceki gün saat 14.30’da düzenlenen yıl sonu gösterisine veliler büyük ilgi gösterdi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Kurum Müdürü Pınar Balcı yaptı. Bir eğitim öğretim döneminin daha geride bıraktıklarını söyleyen Balcı, “Zorlu ama bir o kadar da keyifli geçen bir yılın daha sonuna geldik. Çocuklarımız bu bir yıllık sürede hem çalıştı hem de eğlendiler. Velilerimiz de her zaman destekleriyle bizlerin yanında oldu. Tüm velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZA GEREKEN TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ
Geçtiğimiz yıl birçok etkinliğe imza attıklarını kaydeden Pınar Balcı, “23 Nisan etkinliği ve Satranç Turnuvası düzenledik. Makedonya’da yapılan halk oyunları festivaline katıldık. Kurum olarak çocukların bilgilerine bilgi katarken onların becerileri doğrultusunda onları farklı aktivitelere de yönlendirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl da çocuklarımızın göğsümüzü kabartacak başarılara imza atacaklarından şüphem yok. Bunun için çocuklarımıza gereken tüm desteği vereceğiz” diye konuştu.

 

MİNİKLER PERFORMANSLARIYLA ADETA PARMAK ISIRTTI
Açılış konuşmasının ardından program modern dans ekibinin bale gösterisi ile başladı. Minikler performanslarıyla adeta parmak ısırttı. Daha sonra sahneye çıkan halk oyunları ekibi gösterileri ile izleyenleri büyüledi. Program Etüt Merkezi Koro Grubu’nun müzik gösterileri ve şarkılarıyla son buldu. Program sonunda minikler uzun süre ayakta alkışlandı. Çocuklarını sahnede izleyen bazı veliler gözyaşlarına hakim olamadı. Birçok veli de çocuklarının bu özel anını cep telefonları ile ölümsüzleştirmeye çalıştı.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10