Transferde Kapaklıspor fırtınası devam ediyor

Teknik Direktör Ahmet Sarı ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Süper Amatör Lig takımlardan Kapaklıspor Gökay Alp Çoğay, Tuna Akgüneş, Anıl Koçoğlu, İbrahim Kanbir ile an

13.06.2016 21:45:00 0
Transferde Kapaklıspor fırtınası devam ediyor

GÖKAY KAPAKLISPOR’DA

Önceki gün yapılan törenle Gökay Alp Çoğay,Tuna Akgüneş, Anıl Koçoğlu, İbrahim Kanbir kendilerini Kapaklıspor’lu yapan imzaları attı. 23 Aralık 1982 Mersin Silfke doğumlu olan Gökay Alp Çoğay sırasıyla İçel Yolspor, Kayseri Şekerspor, Yalovaspor, Bulancakspor, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Çiftlikköyspor, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekiplerinden Mor Menekşespor, Kozan Belediyespor, Ergene Velimeşespor, Malkara Belediyespor ile 1911 Çerkezköyspor forması giydi.

“MUTLUYUM”

Önceki gün kulüp binasında Gökay Alp Çoğay için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Akman, Yönetim Kurulu Üyeleri Seçkin Dilsiz, Canel Çoban ile Teknik Direktör Ahmet Sarı katıldı. Kapaklıspor’a imza attığı için mutlu olduğunu kaydeden Gökay Alp Çoğay “Hedefi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Yeni sezonda takım arkadaşlarımız ile birlikte Kapaklıspor’u başarıdan başarıya götüreceğiz. Tek temenniniz Kapaklıspor’un sezon sonunda hedeflerine ulaşabilmesidir” dedi.

 

TUNA AKGÜNEŞ DE KAPAKLISPOR’DA

Kapaklıspor, Gökay Alp Çoğay’ın ardından Tuna Akgüneş’i de kadrosuna kattı. 1990 doğumlu Tuna Akgüneş sırasıyla Veliköyspor, Ergene Velimeşespor, Büyük Kılıçlıspor, Selimpaşaspor, 1911 Çerkezköyspor ile son olarak Muratlı Belediyespor forması giydi. 2016-2017 sezonunda Kapaklıspor için ter dökecek olan defansif oyuncu Kapaklıspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkarmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini kaydetti.

 

İKİ SANTRAFOR TRANSFER ETTİ

Çalışmalarını sürdüren Kapaklıspor’un bir diğer transferi ise Anıl Koçoğlu oldu. 1991 yılında dünyaya gelen oyuncu iki sezon Alpagut Belediyespor’da top koşturduktan sonra Eskişehir Süper Amatör Lig ekiplerinden Emekspor’a transfer oldu. 1.93 boyundaki santrafor oyuncusu hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu kaydetti. Kapaklıspor’un son transferi ise geçtiğimiz sezon Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Çorlu Kültürspor formasını giyen İbrahim Kanbir oldu. 1982 doğumlu olan tecrübeli futbolcu sırasıyla Ataşehir Çamolukspor, Ardahanspor, Kurtköyspor, 1461 Karadenizspor ve son olarak Çorlu Kültürspor forması giydi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10