Küçük yüreklerin büyük gösterisi

Özel Ozan Gökcey Kreşi öğrencileri yılsonu gösterisinde velilerinin karşısına çıktı. Minik öğrenciler birbirinden başarılı gösterileri ustalıkla sahnelerken izleyenlerden de bol alkış ald?

Çerkezköy 14.06.2016 20:04:00 0
Küçük yüreklerin büyük gösterisi

PROGRAM DÜZENLENDİ

Önceki gün Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen yıl sonucu gösterisine Özel Ozan Gökcey Kreşi sahibi Aynur Tuğran,  Müdür Eylem Atansoy, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştirildiği program Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ve akabinde de istiklal marşı okundu. Programda konuşma gerçekleştiren Özel Ozan Gökcey Kreşi sahibi Aynur Tuğran, “ Hepiniz yılsonu gösterimize hoş geldiniz. Güzel, verimli ve tatlı telaşlarla dolu bir eğitim yılını daha geride bırakmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu yıl 5.dönem çocuklarımızı mezun ediyoruz. Çocuklarımızdan ayrılmanın hüznünü, haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

 

“ÇOCUKLARINIZ İLE GURUR DUYUNUZ”

Tuğran “ Biliyorum ki mezun ettiğimiz yavrularımız ülkesine, vatanına ve milletine bağlı, Atatürk’ün çizdiği aydınlık yolda yürüyen ayakları yere sağlam bireyler olarak ülkemizin geleceğinde de çok güzel yerlere geleceklerdir. Bizler her daim onlarla gurur duyacağız. Evet velilerimiz, artık sizlerden emanet aldığımız sevgili çocuklarımızı sizlere teslim etme vakti gelmiştir. Her çocuk ayrı bir dünya ve ayrı bir cevherdir. Çocuklarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Her daim Atatürk ilke ve inkılapları aydınlık yolları olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

ÖĞRENCİLER BÜYÜLEDİ

Tuğran’ın konuşmasının ardından sahneye davet edilen sınıflar için mezuniyet heyecanı yaşandı. Minik öğrenciler mezuniyet belgelerini Özel Ozan Gökcey Kreşi sahibi Aynur Tuğran ve öğretmenlerinin elinden aldılar. Minikler mezuniyet sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, veliler ise çocuklarının bu anını fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Bir saat süren programda öğrenciler hem gösterileriyle hem de hünerleri ile kendilerini izlemeye gelen velilerine unutamayacakları bir gün yaşatmış oldular. Programın sonunda ise tırtıllar, sincaplar, kelebekler ve arılar sınıflarının anne ve babalarını anlatan resimleri çizdiği yılın anne ve babası yarışmanın sonuçları açıklandı. Her sınıfın velisi tarafından oylanan resim yarışmasında tırtıllar sınıfından Esra Yıldız ve Zafer Çeken, Sincaplar sınıfından Nuray Kenar ve Abdullah Aygün, Kelebek sınıfından Nur Dinçer ve Hüsnü Vatansever, Arılar sınıfından Nilay Ercan ve Fikri Eker yılın anne ve babası seçildi. Programın tamamlanmasının ardından veliler öğrencilerin sene boyunca yaptığı çalışmaların yer aldığı sergiyi gezdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10