Sitespor'un gençlerine coşkulu karşılama

U-13 Türkiye Şampiyonası Çanakkale grup merkezinde mücadele eden Sitespor final maçında 2-0 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada rakibini penaltı atışları sonucu mağlup ederek son 20 takım a

16.06.2016 18:10:00 0
Sitespor

FARKLI GALİP AYRILDI

Çanakkale de oynanan karşılaşmalarda ilk mücadelesinde Medipol Başakşehirspor U-13 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen Sitespor U-13 Futbol Takımı karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Sitespor U-13 Futbol Takımı ikinci maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor U-13 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Sitespor kalan dakikalarda arka arkaya goller bularak karşılaşmadan da 6-1 üstünlükle ayrıldı.

 

GRUP FİNALİNE YÜKSELDİ

 Sitespor U-13 Futbol Takımı maçın ardından grup finaline yükselmek için Medipol Başakşehirspor U-13 Futbol Takımı ile penaltı atışlarında karşı karşıya geldi. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük kurmayı başaran Sitespor U-13 Futbol Takımı grup finaline yükseldi. Sitespor U-13 Futbol Takımı grup finalinde Manisaspor U-13 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan Sitespor kalesinde iki gol görerek büyük bir şok yaşadı. Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan temsilcimiz Yusuf ile farkı bire indirdi. Uzatma dakikalarında rakip kaleyi bunaltan Sitespor U-13 Futbol Takımı Eray’ın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. Gol sonrasında Sitespor U-13 Futbol Takımı oyuncuları büyük bir sevinç yaşadı. Müsabakanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına geçildi.

 

20 TAKIM YER ALACAK

Penaltı atışlarında rakibine 5-3’lük üstünlük kuran Sitespor U-13 Futbol Takımı grup şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Sitespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik oyuncuların sevincine ortak oldu.

Sitespor U-13 Futbol Takımı bu sonuçla U-13 Şampiyonası 2.kademeye kaldı. 1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 2.kademe müsabakaları 4 merkezde oynanacak. 2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. U-13 Türkiye Şampiyonası 2.kademesinde Sitespor U-13 Futbol Takımı’nın yanısıra Fenerbahçe U-13 Futbol Takımı, Kocaeli Birlikspor U-13 Futbol Takımı, Beşiktaş U-13 Futbol Takımı, İzmirgücü U-13 Futbol Takımı, İstanbul Genç Yıldızlar U-13 Futbol Takımı, Gençlerbirliği U-13 Futbol Takımı, Altınordu U-13 Futbol Takımı, Antalyaspor U-13 Futbol Takımı, Küçükadaspor U-13 Futbol Takımı, Çiftlikköyspor U-13 Futbol Takımı, Düzce 1907 U-13 Futbol Takımı, Ankaragücü U-13 Futbol Takımı, Konyaspor U-13 Futbol Takımı, Çorum Belediyespor U-13 Futbol Takımı, Çarşambaspor U-13 Futbol Takımı, Trabzonspor U-13 Futbol Takımı, Kayserispor U-13 Futbol Takımı, Gaziantepspor U-13 Futbol Takımı ile İpekyoluspor U-13 Futbol Takımı mücadele verecek. 

 

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Türkiye şampiyonasında ilk 20'ye giren Kapaklı Sitespor U-13 takımı için Çanakkale dönüşünde, Kapaklı Belediye meclis üyeleri , taraftarlar ve ailelerinin de katılımıyla belediye önündeki tören alanında karşılama töreni düzenledi. Törende konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamada Türkiye'de ilk 20'ye giren gençlere bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum.Sporcularımıza maddi ve manevi desteklerimizi her zaman sürdüreceğiz.dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10