Sünnet kesimleri başladı

Kapaklı Belediye başkanlığı tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 12.si düzenlenecek olan '' Sünnet Şöleni''hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Kapaklı Belediye Başkanı Ä?

Kapaklı 16.06.2016 18:11:00 0
Sünnet kesimleri başladı

SÜNNETLER BAŞLADI

13 haziran itibari ile sünnet kesimlerine başladıklarını belirten Mandalı, “Çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortamda erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Kalan çocuklarımız da Ramazan ayı boyunca sünnet olacaklar. Çocuklarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ülkede sadece parası olanlar yaşamayacak. İmkanı olmayanların arkasında da belediyemiz olmaya devam edecek. İnşallah Allah bize onların Mürvetlerini de gösterir.. Şimdiden tüm ailelerimize geçmiş olsun diyorum” dedi.

 

“ÇOCUKLARIMIZI ÇOK SEVİYORUZ”

Dar gelirli ailelere destek olabilmek amacıyla sünnet şölenini düzenlediklerini kaydeden Mandalı “ Çocuklarımızı çok seviyoruz. Onlar mutlu olursa biz de mutlu oluyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sevinci için, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu şölenle dar gelirli ailelerimize bir nebze de katkı sağlayabilirsek kendimizi mutlu sayarız." dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10