Sertifikalarını Akay'ın elinden aldılar

Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kültür Sanat Kurslarının yılsonu sergisinin ardından Takı Tasarımı kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım belgeleri verildi.

Çerkezköy 16.06.2016 18:13:00 0
Sertifikalarını Akay

14 KURSİYER ALDI

Çerkezköy Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hayata geçirdiği ev hanımlarına yönelik Kültür Sanat Kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları veriliyor. Takı Tasarımı Kursumuzu bu yıl başarı ile tamamlayan 14 kursiyer sertifikalarını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın elinden aldı.

 

‘EMEĞİN GERÇEK SAHİBİ SİZLERSİNİZ’
Kurslara katılım gösteren kursiyerlere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak sizlere ortam hazırlama çalıştık. Sizler ise sekiz ay boyunca emeğinizi ortaya koydunuz. Ben emeğin gerçek sahibi olan kadınlarımızı kutluyorum. Bir yılı başarı ile geride bıraktık. Bundan sonra sizlere daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz onu düşünüyoruz. Kurslarımıza neler ekleyebiliriz onu düşünüyoruz. Umuyorum gelecek yıl da bu başarıyı, bu kadın dayanışmasını yakalarız. Emek veren, çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanırken, Takı Tasarımı Kursumuzu bu yıl başarı ile tamamlayan 14 kursiyer sertifikalarını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın elinden aldı.

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10