Kongre heyecanı yaşadılar

Çerkezköy'de kısa bir süre önde kurulan Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği önceki akşam Köyüm Restaurant da 1. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Kongreye derneğe

Çerkezköy 17.06.2016 18:25:00 0
Kongre heyecanı yaşadılar

DİVAN BAŞKANLIĞINI HASAN İŞCAN YAPTI

Kurucu Başkan Murat Akay’ın açılış konuşmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığı için önerilen Hasan İşcan ve katip üyelik için önerilen Av. Egemen Gürcün ve Ali Uluç oybirliğiyle divana seçildi. Divan teşekkülü sonunda kongre Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal marşı ile başladı.Faaliyet raporu, gelir gider hesabı, denetim raporlarının ardından oylamaya geçildi. Bütün raporlar tek tek oy birliği ile kabul edildi.

 

SEÇİMLERE MURAT AKAY TEK LİSTE İLE GİRDİ

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından gündemin seçim maddesinde de seçimin açık oy tasnifi ile yapılması önerildi ve oy birliğiyle kabul edildi. Seçimlere derneğin kurucu Başkanı Murat Akay tek liste ile girdi.Yapılan seçim sonunda Murat Akay ve listesi oybirliğiyle seçildi.

 

MURAT AKAY’IN YÖNETİMİN DE ŞU İSİMLER YER ALDI

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanlığına Seçilen Murat Akay başkanlığındaki dernek yönetimi asil üyeliklerine Fahri Er, Murat Serin,Gökhan İkizoğlu,Oygar Göre,Yetiş Demir, Recep Şahin, İldeniz Kayacan ve Ercan Tunalı seçildi. Denetleme Kurulu asil üyeliklerine ise Avukat Egemen Gürcün, Ensari Bakanoğlu ve Vehbi Demirtaş seçildi.

 

“DOSTLUĞUMUZU PEKİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Seçimin ardından konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı Murat Akay “ Öncelikle şahsımı ve ekibimi göreve getirdiğiniz için tüm dernek üyelerimize ayrı ayrı şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. İlçemizde farkındalık yaratmak ve ilçemizin vizyonuna katkı sağlamak için bir aradayız. Derneğimiz çatısı altında hiçbir siyasi oluşuma yer vermeyeceğiz. Her siyasi partiye de eşit mesafede olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Derneğimizin amacı ,üyelerini  dostluk,arkadaşlık ve karşılıklı anlayış bağları ile birleştirmek,ilçemize yararlı projeler geliştirmek ve uygulamak,Çerkezköy’de birliktelik sağlamak,topluma faydalı etkinlikler yapmak ve desteklemektir. Derneğimizin Çerkezköy’ümüzün vizyonuna uygun projeler geliştirmek için Avrupa Birliği fonları Trakya kalkınma Ajansı gibi hibe fonları başvuracak ve uygulamasını sağlayacaktır. Derneğimiz Çerkezköy’deki diğer STK ile de işbirliği yaparak Çerkezköy Sivil Toplum Platformu gibi bir üst yapı oluşturmak diğer STK ile de iletişim kurmak için çalışacaktır ”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10