Karnelerini Kubilay'ın elinden aldılar

Çerkezköy'de eğitim öğretim gören 29 bin 861 öğrenci ile iki bine yakın öğretmen dün karnelerin dağıtılması ile birlikte üç aylık yaz tatiline girdi. 2015-2016 eğitim öğretim dön

Çerkezköy 17.06.2016 18:26:00 0
Karnelerini Kubilay

SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu Müdürü Ahmet Esat Aktaş, Şehit Mustafa Baykuş’un ailesi, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı İrfan Akem Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Karne dağıtımı için ilçe merkezinde bulunan Şehit Mustafa Baykuş İlkokuluna giderek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

 

“ANAOKULU KAZANDIRACAĞIZ” 

Okul girişinde bulunan Şehit Mustafa Baykuş’un köşesinin okula çok yakıştığını kaydeden Kaymakam Kubilay “ Bu okulumuza şehit Mustafa Baykuş ismi verilmesi için büyük çalışma yaptık. İsmi verildikten sonra da şehidimizin okulda bir köşesinin olmasını istedik ve bu şekilde de yapılan çalışma sonucu köşemizi de kazandırmış olduk. Burada bir kez daha şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun adını bu okulumuzda yaşatacağız. Köşe içinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Okulumuzun bahçesine Anaokulu yapılması için de inşaata başlayacağız. Anaokulunun da yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesini planlıyoruz” diye konuştu.

 

“MARKA KENT YAPACAĞIZ”

Tören için 1/F sınıfına geçen Kaymakam Kubilay ve beraberindekileri sınıf öğretmeni Hasan Kersu karşıladı. Öğrencilerin notlarını tek tek inceleyen Kaymakam Metin Kubilay “ Bugün okulunuzun son günü ve hepiniz karne alıyorsunuz. Sizlere iyi tatiller diliyorum. Bu  yıl sonu karne törenini sizin okulunuzda ve sınıfınızda yapmak istedim.Bu yıl bbaşarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiniz.Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.Bu gün itibariyle tatile giriyorsunuz ancak,yeni dönem içinde şimdiden çalışmalara başlamanız gerekiyor.Biz ilçemizi eğitimde de marka kent yapmak için çalışıyoruz ve bu konuda da hızla ilerliyoruz. Sizlerin başarısı da bunun birer kanıtıdır. Bu nedenle önümüzdeki yılın çalışmalarını hemen başlatmalısınız” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının Çerkezköy için çok başarılı geçtiğini kaydeden Kubilay “ Önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde başarılı bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Bu başarılarımız artarak devam etmesinin de bir göstergesi olduğuna inanıyor ve ilçemizin eğitimde marka kent olma yolunda hızla ilerlediğini görüyoruz. Bu eğitim yılımızda emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul müdürlerimize,öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

KARNELERİNİ VERDİ

Kubilay daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı İrfan Akem, Şehit Mustafa Baykuş’un Babası Süleyman Baykuş, Annesi Kezban Baykuş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler,okul Müdürü Ahmet Esat Aktaş,Sınıf öğretmeni Hasan Kersu öğrencilere karnelerini verdiler ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10