Sürücü ve velileri uyardılar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Şube Saymanı Şengül Civan önceki gün birlikte yaptığı basın açıklamasında TSD Çerkezköy Şubesinde iftar vere

Çerkezköy 19.06.2016 18:12:00 0
Sürücü ve velileri uyardılar

SATILMIŞ ARICA’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Hayrettin Çetinkaya, “Önceki akşam dernek bahçemizde 300 kişilik iftar programı düzenleyen Çerkezköylü İş adamlarımızdan Tepe Simit fırınları sahibi Satılmış Arıca’ya verdiği iftar nedeniyle şahsım,yönetimim ve dernek üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.Derneğimiz bahçesinde iftar vermek isteyen hayırseverler verebilirler.Pazartesi günü de bir hayır severimiz burada 200 kişilik bir iftar yemeği verecek.Çarşamba günüde iki engelli annesi olan Hatice Polatlı iftar yemeği verecektir.”dedi.

 

HAYIRLAR GETİRSİN

Başkan Çetinkaya ve şube Saymanı Civan, ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde de bulunarak engelsiz bir yaşam dilediklerini kaydetti. Çetinkaya, okulların yaz tatiline girmesi nedeniylede anne baba ve sürücüleri de uyararak  “ Okulların kapanmasıyla birlikte artık yaz tatili başladı. Çocukların aşırı derecedeki oyun hırsları ve bisikletle cadde ve sokaklarda dikkatsizce gezmelerini kontrol altına alınmalıdır. Çünkü cadde ve sokaklarda aşırı trafik yoğunluğu  nedeniyle her an kazaya yol açabilecek durumların oluşmaması için öncelikle anne ve babalar çocuklarını cadde ve sokaklarda oyun oynatmamalı, şoförlerinde cadde ve sokak aralarında hız yapmadan her an bir çocuk karşılarına çıkacakmış gibi dikkatli ve temkinli araç kullanmalıdır.Bu arada hem aileleri hemde şoförleri önceden uyaralım istedik. Çünkü kimsenin canının yanmasını isteniyoruz. Bu nedenle başarılı olan öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını dişliyoruz.”diye konuştular.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10