" Kapaklı'ya tam donanımlı hastane yapacağız"

Özel Optimed Hastanesi ortaklarından Op.Dr. Recep Çalışkan yeniden Optimed Hastanesi Başhekimliği görevini devraldı. Önceki akşam Hastanenin Başhekimliğinde bir basın toplantısı düzenleyen Optimed Has

Çerkezköy 19.06.2016 18:22:00 0

“DOĞRU ÇÖZÜMÜ ÜRETMEKTİR”

Özel Çerkezköy Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan konuşmasına basın mensuplarının Ramazan ayını kutlayarak başladı ve şöyle devam etti, “Bildiğiniz gibi 2007 yılında 8 doktor arkadaşımla bir araya gelerek kurmuş olduğumuz özel Optimed Hastanesi’nin temel ilkesi, bilimsel ve teknolojik gelişmeler ışığında insanlarımızın  yaşam kalitesini yükselterek  sağlıklı kalabilmelerine katkıda bulunmak ve sağlık sorunlarına en kısa sürede, en doğru çözümü üretmektir.Geride bıraktığımız 9 yıl içerisinde Optimed’i daha ileriye taşıma ve bölge halkına sağlık alanında geniş imkanlar sunmayı amaçladık.Bu amaç doğrultusunda yeni binamızın inşaatı tamamlanmış ve faaliyete geçirmiştir. Böylece yatak kapasitemiz 240’a çıkmış, Trakya’da bir ilki gerçekleştirerek hastalarımızın nakli için yeni binamızda birde helikopter pisti faaliyete girmiştir. Tabi ki bu süreç kolay olmadı, tatlı bir stres ve yoğunluk içinde hastalarımıza bu yoğunluğu hissettirmeden bütün bu yatırımları başarı ile gerçekleştirdik. Başarının ancak bilgili, deneyimli, güler yüzlü, samimi ve işlini seven bir ekiple mümkün olduğunun farkındayız.Ekip çalışmasına olan inancımız,çağdaş teknolojinin imkanlarını yanınıza alarak,insan sağlığında yüksek standartlara ulaşma amacınıza kolaylık sağlamaktadır” diye konuştu.

 

“BAŞHEKİMLİK GÖREVİMİ TEKRAR DEVRALDIM”

Çalışkan “ Yönetim bazında da bazı değişiklikler oldu. Daha önce de üstlenmiş olduğum Başhekimlik görevimi tekrar devralmış bulunuyorum. Optimed hastanesi başhekimi olarak, öncelikle bölge halkımıza,doktor ve personelimize ve değerli basın mensuplarımıza destekleri için teşekkür ediyorum.Basın emekçilerimizin değerini biliyor ve bu hassas görevde hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

“İLK BİNAMIZI KADIN DOĞUM VE ÇOÇUK HASTANESİ OLARAK HİZMETE SUNACAĞIZ”

Çalışkan “Özel Optimed Hastanesi olarak çeşitli branşlarda sağlık hizmeti veren 50 doktorumuz  bulunuyor.Zaman içerisinde bu sayı daha da artacaktır.ve toplamda da  Özel Çerkezköy Optimed Hastanesi ve Özel Optimed Çorlu TIP Merkezi olarak da toplam 500 çalışanımız var.Hastanemiz ilk hizmete girdiği günden bu yana ilçe halkımıza ve tüm bölge ve Trakya halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermek için çalışıyoruz ve halkımızın güvenine de teşekkür ediyoruz.İlk  hizmete giren Optimed hastanemizin ilk binasını kısa bir süre içerisinde ayrı bir hastaneye dönüştüreceğiz.Bölgemizde ihtiyaç duyulan Kadın hastalıkları ve Doğum ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi olarak tesisini yapacağız.yani burası kısaca kadın ve çocuk hastanesi olacak.Buradaki tüm poliklinikler ve diğer bölümlerde yeni binamıza taşınacak” diye konuştu.

 

“KVC İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Faaliyete geçirmek istedikleri  KVC “Açık Kalp Ameliyatı” bölümü için çalışmalar başlatıldığını ve ruhsatlarının alındığını kaydeden Çalışkan “ Kısa süre içersinde de gerekli ekip oluşturma çalışmalarına başlandı ve ekip oluşturma çalışması tamamlandığında kısa sürede ameliyatlara başlanacak” açıklamasında bulundu. Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan Onkoloji bölümü içinde gerekli çalışmaların başlatıldığını ve yılbaşına kadar hastanede KVC’nin hizmete gireceğini belirtti.

 

KAPAKLIYA HASTANE MÜJDESİ

Özel Optimed hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan Kapaklı Optimed hastanesi içinde kısa süre içinde girişimlere başlayacaklarını da belirterek, “Optimed hastanesi olarak elimizde üçüncü bir hastane açma ruhsatımızda bulunuyor.Son yıllarda hızla nüfusu artan Kapaklı ilçemiz için  tam donanımlı bir hastane yapmayı kararlaştırdık.Kapaklı Optimed Hastanesi olacak olan hastane yeri için çalışma başlattık.Kapaklı ilçemize yapacağımız hastane 70 yada 100 yataklı bir hastane olacak.bu konuda proje çalışmalarını yakında başlatıyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10