Minikler 'Köstebekgiller'i çok sevdi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri devam ediyor. Önceki akşam da Kapalı Otopark üzerinde 'Köstebekgiller' adlı müzik

Kapaklı 20.06.2016 16:48:00 0
Minikler

KARNE HEDİYESİ OLSUN

Ramazan Ayı dolayısıyla ilçede çeşitli etkinlikler organize eden Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, önceki akşam da Kapalı Otopark üzerinde ‘Köstebekgiller’ adlı müzikal çocuk tiyatrosunu Çerkezköylüler’le buluşturdu. Hem Ramazan Ayı’nı renklendirmek hem de 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından çocuklara karne hediyesi olması amacıyla müzikal çocuk tiyatrosu Köstebekgiller'i sahnelemeye karar verdiklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerine iyi tatiller diliyorum. Yorucu bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktılar. İnşallah iyi bir tatilin ardından 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'na başlayacaklar. Bu etkinliğimiz de vatandaşlarımıza Ramazan eğlencesi, çocuklarımıza da karne hediyesi olsun" ifadelerini kullandı.

 

 

FOLKLORCULAR PERFORMANSLARIYLA BÜYÜLEDİ

Kapalı Otopark üzerinde sahnelenen Köstebekgiller adlı müzikal çocuk tiyatrosuna özellikle çocuklar büyük ilgi gösterirken, tiyatroyu veliler de ilgi ile izledi. Köstebekgiller adlı müzikal çocuk tiyatrosundan önce sahne alan Çerkezköy Belediyesi Folklor Kursu'nu tamamlayan minik folklorcuların gösterisi de izleyenlerden tam not aldı. Minik folklorcuların gösterisi izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10