Serdar İşar yuvada kaldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde yaptığı transferlerle ses getiren Kapaklıspor genç oyuncusu Serdar İşar ile sözleşme imzaladı.

21.06.2016 17:47:00 0
Serdar İşar yuvada kaldı

TEKRAR ANLAŞTI

1997 doğumlu ve 2011 yılında Kapaklıspor’da futbola başlayan başarılı sporcu Serdar İşar son üç sezondur genç yaşına rağmen takımla birlikte ligde 11’de şans bularak 2014/2015 sezonunu 13 golle tamamladı. Profesyonel olmak üzere bir çok takımın transfer listesinde yer alan 19 yaşındaki Serdar İşar tekrar takımı ile anlaştı.Takımı ile tekrar anlaştığı için mutlu olduğunu kaydeden genç sporcu “Kapaklıspor benim evim, gururla taşıdığım bu formanın hakkını vermeye her zaman hazırım. Kapaklıspor’a uzun yıllar emek vermek istiyorum. Bu yıl takımda tekrar kalmamı sağlayan Başkanımız Hasan Dükanlı olmak üzere tüm yönetime teşekkür ediyorum. Yeni yönetime bu yıl şampiyonluk hediye etmek istiyoruz” dedi.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Transfer çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Yeni yönetimimiz ile yaptığımız toplantının ardından transfer çalışmalarına başladık. İlk etapta anlaştığımız Teknik Direktörümüz Ahmet Sarı’nın direktifleri sonucunda beraber çalıştığı oyuncuları kadromuza kattık. Bu yıl Kapaklıspor olarak ince eleyip sık dokuyoruz. Başarılı sporcuları ve isim yapmış topçuları kadromuza kattık. Birkaç eksik mevkiye transfer yaptıktan sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Bizlere desteklerine esirgemeyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yıl Kapaklıspor’u Süper Amatör Lig’de şampiyon yapmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10