Sevgi ailesinin mutlu günü

Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Okan Sevgi 'nin eşi Serpil Sevgi önceki akşam Özel Optimed Hastanesinde nur topu gibi bir kız çocuğu düny

Çerkezköy 22.06.2016 18:03:00 0
 Sevgi ailesinin mutlu günü

İSMİNİ ZEYNEP NAZ KOYDULAR

Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Okan ile Serpil Sevgi çiftinin ilk çocuğu önceki gün dünyaya geldi. Özel Optimed Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. Funda Doğaroğlu tarafından gerçekleştirilen doğumda çift ilk çocuk sahibi oldu. Sevgi çifti ailenin yeni üyesine ise Zeynep Naz adını verdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Okan Sevgi, bebeğini kucağına aldıktan sonra hastane odasında çektirdiği bir fotoğrafını da " Zeynep Naz aramıza hoş geldin “ notunu paylaştı. 3 kilo dünyaya gelen Zeynep Naz bebeklerinin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini kaydeden baba Okan Sevgi “  Allah’ımıza şükürler olsun ki kızımızı kucağımıza aldık. Başarılı bir doğum gerçekleştiren Özel Optimed Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. Funda Doğaroğlu ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Zeynep Naz kızımız ailesine ve vatanına inşallah hayırlı bir evlat olur” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10