"Kısa zamanda büyük başarı yakaladık"

Çerkezköy'ün girişimci genç iş adamlarından Emre Asbaş ve Önder İrgin'in ortağı olduğu, iç kapı üretimi yapan Door Style fabrikası önceki akşam Lidya Garden'de çalışa

Çerkezköy 22.06.2016 18:06:00 0

YAKINDAN İLGİLENDİLER

İftara AKKİM Fabrikası Genel Müdürü Süleyman Ece, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Binali Etyemez, Asbaş Nakliye Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş ve grubun Şirket Müdür yardımcısı Emre Asbaş olmak üzere firmanın iş yaptığı firmaların yönetici ve temsilcileri ile fabrika çalışanları olmak üzere 150 kişi katıldı.İftar programına katılanları firma sahipleri Emre Asbaş ve Önder İrgin ve firma müdürleri davetlileri kapıda karşılarken, davetlileri ile yakından ilgilendi.

 

“BAŞARIYI ÇALIŞANLARIMIZLA YAKALADIK”

Door Style Ortaklarından Emre Asbaş iftarda yaptığı kısa konuşmada, “Veliköy mahallemizde faaliyete geçirdiğimiz iç kapı üretimi yapan Door Style 18 ay önce üretime başladı. Kısa bir zaman dilimi içinde başarıyı yakaladık. Bu başarıyı çalışanlarımızla birlikte yakaladık. Çalışanlarımızla onur ve gurur duyuyoruz. Hedefimiz kaliteden ödün vermeden daima en iyi şekilde üretim yaparak hizmet vermektir. Bu yıl Door Sytle olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar programımıza katılan her kese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Bu nedenle önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Kadir gecesi ve akabinde ramazan bayramını da şimdiden kutlu olsun diyor nice birlikte ramazanlara erişmek dileğimle sizlere sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10