Kapaklıspor'dan Yiğit Deveci bombası

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak olan Süper Amatör Lig takımlardan Kapaklıspor 1990 doğumlu olan, futbola Yeşilsırtspor'da başlayan sırasıyla Çerkezköyspor, Muratlıspor, Çorlu KültÃ

23.06.2016 17:27:00 0
Kapaklıspor

“HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELDİM”

Önceki gün kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Yiğit Deveci “ Kapaklıspor’a geldiğim için çok mutluyum. Bana gösterilen teveccüh nedeniyle Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Hedefleri olan bir takıma geldim. Yeni sezonda Kapaklıspor’un başarısı için mücadele vereceğiz. Takım arkadaşlarımla birlikte Kapaklıspor’u hedeflerine taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Süper Amatör Ligde iddialı bir ekip kurduklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Tekirdağ Süper Amatör Lig ve Bölgesel Amatör Ligde bir çok takımda oynayan ve Tekirdağlıların yakından tanıdığı Yiğit Deveci’nin transferini bitirdik. Bu yıl yaptığımız transferlerle birlikte iddialı olduğumuzu herkese gösterdik. Yeni sezonun başlamasını iple çekiyoruz. İnşallah yeniden kurduğumuz takımdaki oyuncularımızın birbirine alışma süreci kısa sürer. Bu yıl şampiyon olarak ilçemizi yıllardır özlemini çektiği Bölgesel Amatör Ligde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10