"Bende Çerkezköy'e gönül verenlerden biriyim"

Çerkezköy'e Gönül verenler Derneği Başkanı Murat Akay dün saat 10.00'da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Ba?

Çerkezköy 23.06.2016 17:40:00 0

“KISA SÜREDE 100 ÜYEYE ULAŞTIK”

Ziyarette konuşan Çerkezköy’e Gönül Verenler Dernek Başkanı Murat Akay, “Öncelikle bu gün bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak kısa bir süre önce kurulan bir derneğiz ve geçtiğimiz hafta içinde de birinci olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdi. Derneğimiz kısa sürede 100 üyeye ulaştı. Derneğimiz kesinlikle tabela derneği olmayacaktır. Bizler Çerkezköy’ün her alanda kalkınmasına katkı sağlayacak projeler üreterek hayata geçirilmesini sağlayacağız.Ümit ediyoruz ki sizlerinde yardımlarınızla çok güzel çalışmalar yapacağız.İlçe Kaymakamımız olarak sizlerin çalışmalarınızı da yakinen takip ediyoruz ve çalışmalarınızı memnunlukla karşılıyoruz” diye konuştu. Başkan Murat Akay konuşmasının ardından dernek yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

 

“BENDE ÇERKEZKÖY’E GÖNÜL VERENLERDEN BİRİYİM”

Ziyaretten ötürü dernek üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da, “ Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ediyor,derneğinizin hayırlı olmasını diliyorum.Çerkezköy’de 3 yılımı doldurdum. Bende Çerkezköy’ü seviyorum ve Çerkezköy’e gönül verenlerden biriyim.Sanayi Kenti olan ilçemiz sanayi alanında bir marka kenttir. Ancak kentimizi Eğitim ve sağlık alanında da marka kent olsun istiyoruz ve bu yönde de çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçemizdeki özel hastaneler ve Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz içinde yeni bina yapılması yönünde çalışmalar sürüyor. Çerkezköy’e gönül verenlerin ortak paydasının Çerkezköy’e faydalı çalışmalar yapması önemlidir. Tabela  derneği olamayacağınızı söylediniz.Çerkezköy Kaymakamlığı olarak bir proje merkezi kurduk.Buradan da yapacağınız çalışmalara destek alabilirsiniz.Proje merkezimiz kanalıyla kalkınma ajansından da gerekli desteğin alınmasına arkadaşlarımız sizlere yardımcı olurlar.Çerkezköy’de hızlı bir nüfus artışı var .İlçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının,derneklerin  ilçemizin daha da gelişmesine katlı sağlamaları yönünde ortak çalışmalar yaparak güzel katkı sağlamalarını diliyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10