Bu nasıl bir mantık

Trafiğiyle hemen her gün insanı çileden çıkartan Çerkezköy de son günlerde özellikle araç sürücülerin yayalara yönelik yaptıkları davranışlar görenleri çileden çıkartıyor. Yayalar i?

Çerkezköy 23.06.2016 17:42:00 0
Bu nasıl bir mantık

OBJEKTİFLERİMİZE TAKILDI

Çerkezköy’de şehir içi trafik sorunu her geçen gün daha da karmaşık bir hale geliyor. Trafik kurallarına riayet etmeyenler yüzünden araç ve yaya trafiğinin düzensiz olduğu ilçe merkezinde, objektiflerimize takılan bir görüntü, trafiğin ne denli düzensiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bazı sürücüler bulabildikleri gelişigüzel yerlere araçlarını park etmeye çalışırken, bazı sürücülerde yayaların geçmesi gereken kaldırımlara araçlarını park etmeleri yüzünden, yayalar caddeleri kullanmak zorunda kaldı. Bu konuda trafik ekiplerinin gerekli yasal işlem yaptıklarına inandıklarını belirten vatandaşlar, sorunun araç çokluğundan kaynaklandığını kaydettiler. 

 

GÖREVE DAVET ETTİLER
Birçok sürücünün araçlarını gelişi güzel park ettiğini belirten vatandaşlar " Çerkezköy’de kaldırımlarda yürümekte zorlanıyoruz. Bazı sürücüler araçlarını sürekli kaldırımlara park ediyor.  Trafik ekipleri ceza vermesine rağmen bu kurallara aldırış etmiyorlar. Bizler bu konu hakkında yetkililerden yardım bekliyoruz" dediler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10