Minibüsçülerden Akay'a tanışma ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 10.00'da S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlad?

Çerkezköy 24.06.2016 18:20:00 0
Minibüsçülerden Akay

SEÇİME TEK LİSTE İLE GİDİLMİŞTİ

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi eski Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından S.S. Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanlığı görevini ‘tarafsızlık ilkesi’ doğrultusunda bırakıp olağanüstü kongrede aday olmamıştı. Olağanüstü kongrede eski başkanlardan Ali Öztürk’ün tek listesi ile seçimlere gidildi. Ali Öztürk Başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeliklerine Müslim Karagöz, Cezmi Yuvamen, Fatih Aşkın ve Ercan Kahraman seçilmişti.

 

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Yaklaşık üç hafta önce yapılan olağanüstü kongre ile S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığına yeniden seçilen Ali Öztürk, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, Öztürk ve yeni yönetimi kutlayıp, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10