Sokak iftarına yoğun ilgi

Ramazan ayı dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının yedincisi Fevzipaşa Mahallesi'nde gerçekleştirildi. İftara katılım yoğun olurken; çok sayÄ

Çerkezköy 24.06.2016 18:24:00 0
Sokak iftarına yoğun ilgi

BAŞKAN VE MUHTAR BİRLİKTE YEMEK DAĞITTI
Fevzipaşa İlkokulu Bahçesi’nde verilen sokak iftarına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz, Belediye Meclis Üyeleri ve 2 bine yakın vatandaş katıldı. Fevzipaşa Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar programında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turan Ersöz birlikte yemek dağıttı. İftar programı nedeniyle Muhtar Turan Ersöz, Belediye Başkanı Vahap Akay’a çiçek takdim ederek teşekkür etti.

 

RAMAZAN KARDEŞLİK AYIDIR
Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurup vatandaşlarla birlikte oruç açtıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

SON İFTAR GMKP MAHALLESİ’NDE VERİLECEK
Bu zamana kadar Fatih Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi, Bağlık Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla sokak iftarlarında buluştuklarını kaydeden Başkan Vahap Akay, “Vatandaşlarımızla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün aynı mutluluğu Fevzipaşa Mahallesi sakinleri ile yaşıyoruz. Sokak iftarlarımız 26 Haziran Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallesi İstanbul Seyahat önünde devam edecek. Son sokak iftarımızı da 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önünde vereceğiz” dedi.

 

EKMEK VE SU YETMEDİ
Fevzipaşa Mahallesi’ndeki iftar programına katılımın beklenenin çok üzerinde olması nedeniyle birçok vatandaş oturacak yer bulamazken; çok sayıda vatandaşın da ekmek ve susuz iftarını yapması dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10