Taşıyıcılar kooperatifinden geniş katılımlı iftar

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftarı büyük bir ilgi gördü. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftar programı Etbeyi Izgara Lokantas

Çerkezköy 24.06.2016 18:25:00 0
Taşıyıcılar kooperatifinden geniş katılımlı iftar

KATILIM YOĞUN OLDU

S. S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin bu yılki geleneksel iftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, Trakya Motorlu Taşıyıcılar ve Kamyoncular Birlik Başkanı Doğan Çelikoğlu, Çerkezköy Şoförler  ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, AKKİM Fabrikası genel Müdürü Süleyman Ece, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Hakan Fıçıcı, Mavi Minibüsler Kooperatifi Başkanı  Ali Öztürk, Çorlu Damperli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şinasi Aslan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü yetkilileri,Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, Çerkezköy Esnaf Odası başkanı Ali Bozdağ,  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ve muhtarlar, Malkara Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selim Bosna, Kızılpınar  Eski Belediye Başkanı Adnan Er, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kalebirlik Minibüsleri Kooperatif Başkanı Ziyaettin Dubaz, Banka Müdürleri,belediye daire müdürleri, Kırklareli,Edirne, Tekirdağ il ve ilçelerinden çok sayıda Kooperatif başkanları ve yöneticileri, fabrika yetkilileri,ve çok sayıda  kooperatif üyesi ve davetliler ile yaklaşık 600 kişi katıldı.

 

BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA ERİŞMEYİ DİLİYORUM

İftarda kısa bir konuşma yapan S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programımıza katılımınızdan dolayı herkese şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu güzel yaz akşamında iftar programında yine siz değerli dostlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. İdrak ettiğimiz ramazan ayınınız tebrik ediyor, önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir gecesini ve akabinde ramazan bayramınızı da kutluyor sağlık ve mutlu bir yaşam diliyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10