"Seçmelerden umutluyuz"

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz,Minikler Türkiye şampiyonası seçme müsabakalına iddialı olarak hazırlık yaptıklarını belirtti.

26.06.2016 18:57:00 0

“MİNİKLERDE DE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ”

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün başarılı Antrenörü Vural Ayaz, miniklerde de başarılı olmak için sıkı bir çalışma sergilediklerini belirterek, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Kulübümüzde her yaştaki oyuncuların başarılı olması için canla başla çalışıyoruz. Ancak kulübümüzde bu güne kadar miniklerde ülke çapında başarıyı yakalamış sporcumuz olmadı.Miniklerde de Ülke çapında ve de uluslar arası diğer sporcularımız gibi başarıyı yakalamak için miniklerde de başarılı olmak için çok çalışıyoruz” dedi.

 

SEÇMELERDEN UMUTLUYUZ

Antrenör Vural Ayaz, konuşmasını şöyle sürdürdü, “ Taekwando Federasyonu’nun 18-19 Temmuz tarihlerinde Muratlı ilçesinde gerçekleştireceği Türkiye Minikler Taekwando Şampiyonası seçme müsabakalarında başarılı olmak için aralıksız ve sıkı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçme müsabakalarının önemini sporcularımıza anlattık ve onlarda bunun kendilerinin geleceği için önemli olduğunu anladılar ve çok hırslı ve istekli olarak çalışmalara aksatmadan devam ediyorlar.Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak ilçemizden her kategoriden Türkiye,Avrupa ve Dünya şampiyonları çıkartmak en büyük hedefimiz.Ayni zamanda ilçemiz ve bölge sporunun kalkınmasında ve daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlamak için çalışıyoruz.Seçmelerden umutluyuz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10