Tebrikler çocuklar

Edirne'de düzenlenen U-13 Türkiye Şampiyonası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye mağlup olan Sitespor son karşılamasında Kocaeli Birlikspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında i

26.06.2016 18:58:00 0
Tebrikler çocuklar

ŞAMPİYONAYA BÖYLE GİTTİLER

2015-2016 Sezonu U 13 Ligi D Grubunda mücadelesine başlayan Sitespor U- 13 Futbol Takımı, ligde 12 müsabaka 12 galibiyet almayı başarmıştı. Sitespor U- 13 Futbol Takımı oynadığı müsabakalarda rakip fileleri 136 gol bırakırken kalesinde sadece 2 gol görerek şampiyon olmuştu. Sitespor U- 13 Futbol Takımı sona eren ligin ardından Tekirdağ‘ı Türkiye Şampiyonası‘nda temsil edebilmek için Ergene Velimeşespor’u mağlup ederek şampiyonaya gitmeye hak kazanmıştı. Türkiye Şampiyonası 1. kademesinde Çanakkale Grubunda Medipol Başakşehir, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile eşleşmelerinin ardından mücadele veren Sitespor U- 13 Futbol Takımı rakiplerini mağlup ederek diğer grubun lideri Manisaspor ile eşleşmişti. 2-0 geriye düştükleri mücadelede sporu 2-2’ye getiren Sitespor U- 13 Futbol Takımı Manisaspor’u penaltı atışlarının ardından geçerek Türkiye’de son 20 takım arasına kalmıştı.

 

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İLE MÜCADELE ETTİLER
İstanbul’a yakınlığı sebebiyle oluşturulan gruplarda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kocaeli Birlik Spor ile aynı grupta yer alan Sitespor, Edirne’de rakipleri ile kıyasıya bir mücadeleye girdi. Grup müsabakalarında Türkiye’nin en büyük iki takımı ile mücadele eden Sitespor ilk karşılaşmasında Beşiktaş‘a 4-1, ikinci karşılaşmasında ise Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu. 24 Haziran Cuma günü grubun son maçında Kocaeli Birlikspor golsüz berabere kalan Sitespor U- 13 Futbol Takımı grupları averajla 3. sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına veda etti. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Şampiyona sonrası sosyal medya hesabından yazılı bir açıklamada bulunan Site Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Çok büyük heyecanlar , mutluluklar , üzüntüler , hayal kırıklıkları yaşadık bu süreçte. Kapaklı Site Spor olarak mücadelemizi hep sürdürdük. Sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu zorlu süreçte kalpleri bizim için atan tüm sporseverlere , teknik heyetimize , futbolcularımızın ailelerine ve en önemlisi o kocaman yürekleriyle Fenerbahçe’ye ve Beşiktaş‘a karşı mücadele eden sporcularımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10