Gönül verdikleri ilçeye iftar verdiler

Kısa bir süre önce kurulan ve geçtiğimiz hafta 1.Olağan Genel Kurulun yaptıktan sonra çalışmalarına hız veren Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahal

Çerkezköy 26.06.2016 19:12:00 0
Gönül verdikleri ilçeye iftar verdiler

İFTAR PROGRAMI İLGİ GÖRDÜ

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği’nin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı yanında önceki akşam düzenlediği  ve yaklaşık 250 kişinin hazır bulunduğu İftar programına, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Yönetim Kurulu üyesi Osman Genç, Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, MHP Çerkezköy İlçe Eski Yönetim kurulu üyeleri Ali Uluç, Kenan Tatlı, Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi spor öğretmeni Ergun Uncuoğullarından, esnaflar,bazı sanayi kuruluşlarının temsilcileri,ve vatandaşlar katıldı.

 

YAKINDAN İLGİLENDİ

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve dernek yönetimi üyeleri iftara katılan davetliler ile yakından ilgilendi. 250 vatandaşın katılım gösterdiği iftar yemeğinde menüde mercimek çorbacı, Etli patates, pilav, ayran, hanımeli tatlısı yer aldı. iftar yemeğinde artan yemekler ve ekmeklerde ihtiyaç sahibi fakirlere dağıtıldı.

 

“İFTAR PROGRAMIMIZI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, iftar sonrası basına yaptığı açıklamada, “Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak daha yeni kurulmuş bir dernek olarak bu yıl gerçekleştirdiğimiz ilk iftar yemeğimize küçümsenmeyecek bir şekilde katılımın olmasından son derece mutluluk duyduk. Bu kutsal ayda bizlerde dernek olarak insanlarımızı en azından bu gibi programlarda bir araya getirerek kaynaştırma ve kardeşliği pekiştirme ve de samimiyet bağlarını kuvvetlendirme yönünde insanlarımıza katkı sağlama adına atığımız bir adım olarak görüyoruz. İftar programlarımızı geleneksel olarak her yıl yapmayı planlıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl daha kalabalık katılımla gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10