Profesyonel açıdan bakıyoruz

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile İl Başkanı Ahmet Akçay arasında gerginlik olduğu kulislerde konuşulurken, AK Parti'nin Tekirdağ Milletvekilleri ile çok sayıda partili, il başkanlığının bası

Tekirdağ 26.06.2016 19:14:00 0
Profesyonel açıdan bakıyoruz

Kulislerde, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe'nin arasının açık olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Hatta Akçay ve Öğe ile birlikte birçok ilçe başkanının görevden alınacağı konuşuldu. Bu iddiaları gazeteniz Çerkezköy Haber gündeme taşırken, Tekirdağ siyaseti de bu haberle çalkalandı.

 

KİŞİSEL SORUNUM YOK
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, Cumartesi akşamı basın mensupları için Tekirdağ'daki Özcanlar Köfte'de iftar yemeği verdi. İftara İl Başkanı Ahmet Akçay'ın yanı sıra milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı. Burada gazete haberleri Yel’e soruldu. Yel, "Haberleri gördüm. Gülüp geçtim. Biz teşkilatlarla ilişkilerimize profesyonel açıdan bakıyoruz. Bizim bu ilişkilerimizde duygusallığa yer yok. Fakat benim ne İl Başkanımızla ne de İlçe Başkanlarımızla kişisel hiçbir sorunum yok. Ayrıca biz teşkilat sorunlarıyla değil, halkın sorunlarıyla ilgileniriz” diye konuştu. 

 

TIRNAK İÇİNDE KELİMELER DİKKAT ÇEKTİ
Yel'in bu konuda yaptığı açıklamada seçtiği cümleler ise dikkat çekti. Yel'in tırnak içinde söylediği 'profesyonel açıdan bakıyoruz’ ve ‘duygusallığa yer yok' şeklindeki ifadeleri ise “Ne şiş yansın ne kebap” söylemlerine neden olurken, AK Parti de bu dalganın ne zaman biteceği ise gizemini koruyor. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10