Kipa'da stant kurdular

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak paketi yardımı yapıyor. Başkan Aşut, Çerkezköy Kipa Alışveriş Merkeziâ€

Çerkezköy 27.06.2016 18:46:00 0
Kipa

“ERZAK PAKETLERİNİ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİYORUZ”

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi  Ertan Aşut, her yıl olduğu gibi bu yılda erzak paketlerini gerçek ihtiyaç sahiplerine verdiklerini belirterek, “Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi olarak her yıl Kipa ile birlikte düzenlediğimiz erzak yardım kampanyası bu yıl da devam ediyor. Vatandaşlarımızın Kızılay Şubemize yaptığı  erzak bağışlarını gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bu konuda Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak  her zaman elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

 

“MUHTARLARIMIZ BİZE YARDIMCI OLUYOR”

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak paketi yardımlarının dağıtımında kendilerine mahalle muhtarlarının da yardımcı olduğunu ifade eden Başkan Ertan Aşut, “Mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarda mahallelerde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşları belirleyerek erzak paketlerini kendilerine teslim ediyoruz. Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak yardımdan gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanmasının sağlanmasıdır. Bu nedenle hayır severlerimizi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak paketi yardımında bulunmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

 

“4 FARKLI BAĞIŞ SEÇENEĞİ SUNUYORUZ”

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi olarak 4 farklı bağış seçeneği sunduklarını da belirten Aşut “ Ramazan ayı bereket ayı,sevgi ve paylaşma ayıdır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız hali vakti iyi olanlardan sevgi, şefkat ve yardım bekliyor. Türk Kızılay’ı tarafından özenle hazırlanan dört farklı bağış seçeneğinden hayırsever vatandaşlarımızın satın alarak erzak paketini Kızılay Şubemize getirebilirler. Bizler de bunları gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlarımız bu şekilde yardım elini onlara uzatabilirler. Kampanyamız Arife gününe kadar devam edecek.Bu nedenle hayırseverlerimizin yardımlarını bekliyoruz.” dedi.

 

“KATKI VE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ”

Erzak yardımı kampanyasında Kızılay’a destek veren ve yardım edenlere de teşekkür eden Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi Ertan  Aşut, “ Şunu da özellikle vurgulamak istiyorum.Ramazan ayında gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak yardımı kampanyasında bizlere destek veren, katkı sağlayan  ve sağlayacak olan tüm hayırsever vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Hayırseverlerimizin Kızılay’ımıza verdiği destekler Türk Kızılay’ının gücüne güç katıyor ve katmayada devam ediyor.” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10