Baklavacılardan bayram kampanyası

Çerkezköy'de yıllardır faaliyet gösteren Hacıoğlu ve Şma Baklavacıları her dini bayramda olduğu bu ramazan bayramında da tatlıda kampanya geleneklerini sürdürüyor.

Çerkezköy 28.06.2016 18:11:00 0
Baklavacılardan bayram kampanyası

“HERKES TATLI YESİN”

Şma Pastane ve Baklavacısı Salih Aksu ve müessese Müdürü Yaşar Ege kampanya hakkında şunları söylediler. “ŞMA Pastaneleri ve Baklavacısı olarak yaklaşık 10 yıl önce başlattığımız ramazan ve Kurban bayramlarına özel olarak başlattığımız kampanyalarımızda herkesin bayramda baklava ve tatlı çeşitlerini yemesi için kampanya başlattık ve bu kampanyamız geleneksel olarak her yıl devam ediyor. Siparişleri alıyoruz. Sınırlı olan kampanyamızdan yararlanmak isteyenler siparişlerini  vermeleri gerekmektedir.Bu ramazan ayında  da herkesin tatlı yemesi için indirimli kampanya fiyatlarımız da bulunuyor. 2.5 kilogramlık bir tepsi cevizli burma 50 TL, bir tepsi Saray sarması 50 TL, bir tepki bülbül yuvası 50 TL, cevizli baklava ise 60 TL’den satışa sunuluyor” diye konuştu.

 

“İNDİRİMLİ TATLI KAMPANYASI İLE TATLISIZ EV VE SOFRA KALMASIN”

Hacıoğlu Baklavacısı İşletme Müdürü Necati Aksu “ Bayramlar insanların mutluluğunun dorukta olduğu ve maneviyatının da yüksek olduğu günlerdir. Bu nedenle halkımızın çok daha iyi bir bayram geçirmelerine bizlerde katkı sağlamak için Çerkezköy’de faaliyete geçtiğimiz 25 yıldan bu yana her yıl Ramazan ve Kurban bayramı olmak üzere her yıl geleneksel olarak sürdürdüğümüz indirimli kampanya fiyatlarımızı bu yılda sürdürüyoruz. Bu  Hacıoğlu baklavacısı olarak bayramda da oluşturduğumuz kampanyamızın sloganı  tatlısız ev kalmasın’dır. Bu nedenle de her eve  her sofraya tatlının girmesi için ve her kesimin bayramda tatlı yemesini sağlamak için tereyağlı, antepfıstıklı ve cevizli baklava fiyatını 30.00’TL’den 19.99 TL’ye indirdik. Geleneksel olarak her yıl sürdürdüğümüz bu indirimli kampanyamızdan yararlanmak isteyenler vatandaşlarımız siparişlerini vakit kaybetmeden verebilirler” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10