"On bir ayın kahkahası" güldürdü

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında, Sümer Tilmaç'ın anısına "On bir Ayın Kahkahası" adlı tiyatro oyunu Çerkezköy Kapalı Otopark üstünde sahnelendi.

Çerkezköy 28.06.2016 18:16:00 0

BÜYÜK BEĞİNİ İLE TAKİP EDİLDİ

Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile Ramazan ayı boyunca düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan Eğlenceleri programları kapsamında Kapalı Otopark üzerinde bu akşam sahne alan ‘Onbir Ayın Kahkahası’ adlı tiyatro oyunu Çerkezköy halkı tarafından büyük bir beğeni ile takip edilirken, tiyatronun sonunda tiyatro sanatçıları Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Selin Bayraktar, Ender Gülçiçek ve Atilla Ayberk performansları ile büyük alkış aldı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
Sinan Benginer’in yazdığı ve Ahmet Çevik’in yönettiği ‘Onbir Ayın Sultanı’ adlı tiyatro oyununu Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör. CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar izledi. Oyunun sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından tiyatroculara teşekkür edildi ve çiçek takdim edildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10