Beyazay Derneği'nden özel iftar

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Melek Yeşil Sarıtaş sponsorluğunda protokol üyelerine ve dernek üyelerine iftar yemeği verdi.

Tekirdağ 28.06.2016 18:17:00 0
Beyazay Derneği

İFTAR DÜZENLENDİ

Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim kurulu üyesi Melek Yeşil Sarıtaş sponsorluğunda düzenlenen iftar yemeğine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin,AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kapaklı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Mustafa Çetin, Akın Yılmaz, AK Parti Kapaklı Eski İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan,Türkiye Muharip gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, Çerkezköy Milli Eğitim Eski İlçe Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal,Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Başkanı Hayati Çakan,İl Genel Meclisi eski üyesi Hasan Karaca, engelliler ve aileleri ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

 

“MELEK YEŞİL SARITAŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Programda kısa bir konuşma yapan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin “ Bu akşam öncelikle programın düzenlenmesine sponsor olan yönetim kurulu üyemiz Melek Sarıtaş’a çok teşekkür ediyoruz. Bu ay kutsal bir ay olması dolayısıyla maneviyatımızın da en üst seviyelere çıkmasına vesile olmaktadır. Bu nedenle böylesine güzel bir ayın gecesinde sizlerle birlikte olmamızı bu sofrada sağlayan melek hanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. İftara katılmanızdan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum. Önümüzde birkaç gün sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” diye konuştu.

 

“ENGELLİ ENGELSİZ KAYNAŞMAMIZI SAĞLAMADA VESİLE OLDU”

İftarda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Beyazay Tekirdağ Şubemizin bu iftarında sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Bu gün burada engelli engelsiz birlikte ayni sofrada birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşmamıza vesile olan bu iftarın düzenlenmesini sağlayan dernek üyesi Melek Sarıtaş hanım efendiye de teşekkür ediyoruz. Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi eğitim alanında bir çok çalışmalar yaptığını görmekteyiz. Bu konuda bir çok projeye imza atarak engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmada onlara yardımcı olduğunu görüyoruz.Beyazay Derneği Tekirdağ Şubemizin çalışmalarını yakinen takip ediyor ve yapılan çalışmaları takdirle karşılıyorum.Çalışmalarından dolayı da dernek yönetimini tebrik ediyorum.Yaklaşan ramazan bayramı nedeniyle de sizlerin bayramınızı kutluyorum.”dedi.

 

ZENGİN MENÜ MEMNUNLUK YARATTI

Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi’nin Yemek dünyasındaki iftar programında kendisinden özel ve güzel bir iftar menüsü hazırlanması istendiğini belirten  işletme sahibi Metin Diyadin Dağ, ana yemek menüsü olarak Gürbet Kebabı ve Hasan Paşa köftesi hazırladığını ve bu özel iftar menüsünün beğenilmesinden de son derece mutlu olduğunu belirtti. Katılımcılar işletme sahibi Metin Diyadin Dağ’a  güzel menü için teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10