Narçın " İskelet kadroyu koruyacağız"

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın yaptığı açıklamada geçen yıl ki kadronun yüzde 80'inini koruduklarını kaydetti.

29.06.2016 18:21:00 0
Narçın

“KADROYU KORUDUK”

Süper Amatör Lig’de 2015-2016 sezonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kıl payı kaçıran 1911 Çerkezköyspor’da yeni sezon transfer çalışmaları başladı. Önceki akşam basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Murat Narçın “ Yaptığımız görüşmeler neticesinde geçtiğimiz yıl kadromuzda bulunan Muzaffer Kurt, Sedat Çolak, Mesut Salmaz, İsmail İnan, Göksel Söyler, Tezcan Karabulut, Selçuk Tekeci, Metin Erdem, Hakan Tice, Deniz Sert ile tekrar anlaştık. Diğer futbolcularımız ile görüşmelerimiz ise devam ediyor. Geçen yıl kadromuzdaki isimlerin yüzde 80’i ile yeniden anlaştık” dedi.

 

EMRAH ÇİLİNGİR AYRILDI

İç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Narçın “ Hayrettin ile görüştük. Emrah Çilingir’in ise başka bir takıma transferi gündemde. Deniz Sert, başka talipleri olmasına rağmen gitmek istemedi. Bu sene de takımda kalırsa çok seviniriz. Dış transferde Bölgesel Amatör Ligde oynayan üç oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer görüşmelerine başlayalı birkaç gün olmasına rağmen, önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı hızlandıracağız” diye konuştu.

 

“KULLANIMA AÇILSIN”

Narçın “ Gelecek vaat eden 3-4 ismi kadromuza dahil etmeyi planlıyoruz. Kapalı Spor Salonu yanına yapılması planlanan stadın başlaması uzun sürecek. Bitse de yeterli olmayacak. Belediyemiz 29 Ekim Kapalı Spor Salonunun yanına amatör sporları için bir saha yapacak. Bir halı saha yapıldı ve herkesin çok işine yaradı. Hali hazırda olan Veliköy’deki sahadan verim alamıyoruz. Kızılpınar’daki sahada kullanılmaz durumda. Burası Milli Eğitimin yeriymiş ama imar planlarında spor alanı olarak geçiyor. İmarda ne geçiyorsa ona bakılması gerekir. İlçemizde gençlerin ve spor kulüplerinin ihtiyaçları da göz önünde tutulduğunda burasının bir an evvel yenilenip spor kulüplerinin kullanımına açılmasını istiyoruz. Çerkezköy Belediyesi benim spor kulübüm var, kızılpınar sahasını ise onlara kullandıracağım demiyor. Bu sahayı öğrenciler, gençler ve amatör spor kulüpleri kullanacak. Bu şehrin çocukları kullanacak. Belediye yeri verin ben sahayı yenileyeyim diyor. Tüm masrafları zaten belediye karşılayacak. Bölgemizde çok spor kulübü var. Fakat idmanlarımızı hep dışarıda yapmak zorunda kalıyoruz. Veliköy’deki saha da ne top oynanır ne de idman yapılır. Kızılpınar’daki alanı inşallah milli eğitim verir de hem okullar hem de kulüpler rahat bir nefes alır” açıklamasında bulundu.

 

DESTEK İSTEDİ

Takıma destek amaçlı sponsor görüşmelerinin devam ettiğini kaydeden Narçın “ İsmini açıklamak istemediğimiz bir sanayi kuruluşumuz 2016-2017 futbol sezonu için bize sponsor olmayı kabul etti. Yeni sezonda Çerkezköy’de 7’den 70’e herkesin desteğini bekliyoruz. Bizlere sağlık sponsoru olan Özel İrmet Hastanesine ve Özel Optimed Hastanesine de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10