İlaçlamalar devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Haziran ayının başında başladığı ilaçlama işlemlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada dere yatakları, su birikintileri, su bas

Çerkezköy 29.06.2016 18:22:00 0
İlaçlamalar devam ediyor

LARVA İLAÇLAMASI BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YAPILIYOR

Haziran ayında başlanan ilaçlama işlemleri Çerkezköy Belediyesi personeli tarafından aralıksız bir şekilde devam ederken, yetkililer yaptığı açıklamada “ Haziran ayının başından bu güne kadar yaptığımız ilaçlama işleminde uçkunla mücadelemizi sürdürüyoruz. Larva ilaçlamasını ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler yapıyor” dedi. Çerkezköy’ün Kızılpınar ve Veliköy mahallesinde de ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini kaydeden yetkililer “ İlaçlama çalışmalarımız gündüz, öğlen ve akşam saatlerine kadar devam ediyor. Uçkun ilaçlamasını ise sivrisinek ve karasineklere karşı yapmaktayız. Havalar böyle iyi devam ederse yıl sonuna kadar ilaçlamayı sürdüreceğiz” dedi.

 

“DUYARLI OLSUN UYARISI”

Şikayetlere ekiplerin gerekli şekilde müdahale ettiğini kaydeden yetkililer “ Kara sineklerle ilgili vatandaşlarımız kendi önlemlerini almaları gerekmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. 1 Haziran tarihinden buyana günde 80-100 kilometre arasında araçlarımızla ilaçlama işlemlerini yapıyoruz” diye konuştu. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10