Anlaşmayı yenilediler

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kapaklı Şubesi arasında, dernek üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının hastane imkanlarından ayrıcalıklı olarak faydalanabilmelerin

Çerkezköy 29.06.2016 18:23:00 0
Anlaşmayı yenilediler

DERNEK BİNASINDA İMZALANDI

TSD Kapaklı Şubesi’nde gerçekleşen imza törenine TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan ile dernek üyeleri katıldı. TSD Kapaklı Şube üyeleri ve 1. Dereceden akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmasını öngören anlaşmanın ardından konuşan yetkililer, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

 

“SÖZLEŞME İMZALADIK”

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Ayşe Akgün, hastanesi olarak her zaman engellilerin ve yakınlarının yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydetti. Akgün “ Sözleşmemizin tarihinin yaklaştığını gördük ve güzel bir ziyaretle sözleşme yenilemek istedik. Dernek üyelerinizin ve birinci dereceden akrabalarının faydalanabileceği anlaşmamız şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“YAKINDAN İLGİLENİYORSUNUZ”

İmzalanan protokolün ardından konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Bizim şubemizde toplam 330 üyemiz var ve hastanenizin hizmetlerinden yararlananların hepsi de sizlerden son serece memnunlar. Hastanenin içinde bizi bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Gittiğimiz her bölümde bizlere refakat ediyorlar. Size, hastane yönetiminize ve çalışanlarınıza çok teşekkür ediyorum. Anlaşmamız üyelerimize, birinci dereceden akrabalarına ve sizlere hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10