"Çerkezköy'e kalıcı istasyon kurulsun"

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As, Çerkezköy'e kalıcı bir Kısa adı TÜV olan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu kurulması istediklerini belirtt

Çerkezköy 29.06.2016 18:27:00 0

ÇERKEZKÖY’E KALICI TÜV İSTASYONU KURULMASINI İSTİYORUZ

As yaptığı açıklamada “Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerindeki şoför esnafımız halen Çorlu, Silivri ve Sinekli TÜV istasyonlarına araç muayenesi için gitmek zorunda bırakılıyor.150 bini aşkın nüfusa sahip olan  Çerkezköy ilçemizde her geçen gün ticari araç sayısının da artması nedeniyle ilçemizde bir kalıcı TÜV İstasyonu kurulmasını istiyoruz. Çerkezköy  Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası Başkanı olarak nüfusun yoğun olduğu ilçemize bir kalıcı TÜV istasyonun olmamasına bir anlam veremiyorum.TÜV şu anda sadece ilçemizde haftada bir gün mobil istasyon kurularak hizmet veriyor. O da hususi ve hafif ticari araçla belli bir kontenjan ayırıp hizmet vermeye çalışıyor. Haftada  hizmet verdiği araç sayısı 30-35 aracı geçmez” diye konuştu.

 

“ODA ÜYELERİMİZ BU MOBİL İSTASYONDAN YARARLANAMIYOR”

Başkan Mustafa As Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerinin Çerkezköy’de haftada bir kurulan mobil TÜV İstasyonundan yararlanamadıklarını da ileri sürerek, “Oda üyelerimizin çoğu İlçemizde hafta da bir kurulan mobil TÜV istasyonundan yararlanamadığı için Çorlu’ya yada Silivri’ye gitmek zorunda bırakılıyor.dolayısıyla bu durum hem zaman kaybına hem de maddi anlamda sıkıntı oluşturuyor.Bizler Şoför Odası olarak Çerkezköy veya Kapaklı ilçelerinde uygun bir yer bulunup kalıcı bir TÜV istasyonun kurulmasından yanayız.Yetkili makamlar dan ve siyasilerden  mağduriyetimizin giderilmesi için  bu talebimizin yerine getirilmesini istiyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10