"Birliğimize ve bütünlüğümüze yapılmış saldırıdır"

Türkiye'yi yasa boğan İstanbul'daki hain terör eylemini lanetleyen Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu adına İlçe Başkanı Engin Camcı yaptığı yazılı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı

Çerkezköy 29.06.2016 18:27:00 0

BİRLİK VE BERABERLİK HEDEF ALINMIŞTIR

Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu adına Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını kınayarak, "İstanbul Atatürk Havalimanı’nda savunmasız sivillere yönelik yapılan hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki bu millet hiçbir zaman bunlara prim vermeyecektir. Bu saldırı, Türkiye’nin kalbine, birliğine, bütünlüğüne yapılan bir saldırıdır. Saldırıyı kim yaparsa yapsın lanetliyoruz. Türkiye'nin en iyi korunan bir havalimanında böylesine bir saldırının gerçekleşmesi, terörün şehirlerin kalbine inmesi gerçekten düşündürücüdür. Çok ciddi dersler çıkartılması gereken sonuçları var” diye konuştu.

 

“BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ”

7 Haziran 2015’ten bu yana şehit olan asker, polis ve vatandaşların her geçen gün daha da arttığını ve Türkiye’nin kaosa sürüklendiğini kaydeden Camcı “Hükümetin, milletin gündeminde olmayan başkanlık söylemlerini terk etmesini bekliyoruz. Cumhurbaşkanının, Başbakanın, Bakanlar Kurulunun ve hepimizin baş koyması gereken bir tek şey varsa Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı, milletin birliğidir.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10