6.kattan kendini boşluğa bıraktı

Çerkezköy'de bugün saat 10.30 sularında Öztrak Caddesi No: 18'de bulunan bir biranın 6.katına çıkan bir şahıs kendini boşluğa bıraktı.

Çerkezköy 30.06.2016 11:55:00 0
6.kattan kendini boşluğa bıraktı

KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Çerkezköy Öztrak Caddesi üzerinde bulunan bir binanın 6’ncı katına çıkan Umut Alfat (24) isimli şahıs intihar girişiminde bulundu. İstanbul Çatalca’da yaşadığı öğrenilen Umut Alfat altı katlı binanın çatısına çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark edince hemen polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, genç adamı aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı.Polislere eşi ile arasının bozuk olduğunu ve eşi ile konuşmak istediğini bildirdi. Polisin aradığı eşten olumsuz cevap gelmesi üzerine genç adam kendini çatı kattan boşluğa bıraktı. 

 

KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Altı katlı binanın çatısından kendini aşağıya bırakan Umut Alfat evin yanında bulunan ağacın dallarına çarpa çarpa aşağıya düştü. Ağaç dalları sayesinde hayata tutunan yaralı adama ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılırken, durumu ağır olan Umut A., ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

 

ÜZERİNDEN BAŞKA KİMLİK ÇIKTI

Polisin şahsın üzerinde yaptığı incelemede bir adet Kadir Dalkılıç’a ait bir ehliyet çıkarken, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin olay yerine gelmesi ile birlikte şahsın dosyası da ortaya çıkmış oldu. Kadir Dalkılıç’a ait bir ehliyet ile Tekirdağ’a 10’a yakın araç kiralayan Umut Alfat’ın sabah saatlerinde polisler tarafından takip edildiğini anlayınca binaya çıktığı ifade edildi.  Birkaç olaydan sabıkası olduğu öğrenilen şahsın hayati tehlikeyi atlattığı iddia edilirken, polis ile olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10