Teksif üyeleri de indirimden yararlanacak

Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi dün İrmet Hospita ile indirim protokolü imzaladı. Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan ile İrmet Hospital Kurumsal Pazarlama Sorumluları Ayşe Ak

Çerkezköy 1.07.2016 19:32:00 0
 Teksif üyeleri de indirimden yararlanacak

ÜYELERİMİZİN SAĞLIKTAN İNDİRİMLİ YARARLANMASINI SAĞLADIK

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Tükkan, imza töreni sonrasında şunları söyledi. “Teksif Sendikası olarak bizler her zaman her koşulda üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda onların yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar sergiliyoruz. Bu gün de şubemizde bölgemizin saygın özel hastanelerinden biri olan İrmet Hospital ile indirim anlaşması protokolü imzaladık. Bu indirim anlaşmasıyla tüm üyelerimiz eşleri çocukları hastanenin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaktır. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

 

“SİZLERİN SAĞLIĞI BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

İrmet Hospital Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Ayşe Akgün’de, “Bizim için tüm insanların sağlıklı yaşaması için sağlığı önemli.Bu gün Teksif Sendikası Çerkezköy Şubemiz ile şube üyelerini ve yakınlarını kapsayan sağlık indirimi belki ilk görünüşte küçük gibi görünebilir ancak kalemler arttığında ne denli bir indirimden faydalanıldığı görülecektir.İrmet Hopital olarak biz her zaman sizlerin yanındayız.İndirim anlaşması hayırlı olsun.”dedi.

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİDE MEMNUNİYETLERİNİ İFADE ETTİLE

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Yönetim Kurulu üyeleri de İrmet Hospital ile yapılan indirim anlaşmasının tüm üyeler ve yakınları için çok yararlı olduğunu kendilerine sağlıkta indirim yaparak ayrıcalık tanıyan İrmet Hospital yönetimine teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10