Belediye personeli iftarda buluştu

Çerkezköy Belediyesi personeli, Belediye Başkanı Vahap Akay'ın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programında belediye personelleri aileleriyle birlikte iftar açtı.

Çerkezköy 3.07.2016 18:00:00 0
Belediye personeli iftarda buluştu

PERSONELDE KATILDI

Belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar programlarının ileri ki yıllarda da birlik ve beraberlik içinde devam etmesini diledi. Kapalı Otopark alanı üzerinde organize edilen iftar yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı  Vahap Akay’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Esengül Güven, Kemal Gümüş, Mustafa Gümüş,  Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

 

“ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, masaları tek tek gezerek personellerle selamlaşırken, tezgahın başına geçerek tüm personellere yemek dağıttı. İftar sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Vahap Akay geleneksel hale getirdikleri bir iftar sofrasında daha tüm belediye çalışanlarıyla tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Akay "Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Hepimiz daha güzel bir Çerkezköy için çalışıyoruz.” dedi. İftara katılan tüm personellere ve ailelerine teşekkür eden Başkan Akay tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ni kutladı.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10