Protokol Kadir Gecesi'nde imzalandı

Çerkezköylü hayırsever çift Serkan –Müjgan Karagöz, geçtiğimiz günlerde Fevzipaşa Mahallesi 685 ada 6 parseldeki 540 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 360 metrekarelik evlerini anaokulu yapılmak üzere Mil

Çerkezköy 3.07.2016 18:00:00 0
Protokol Kadir Gecesi

PİYASA DEĞERİ 3 MİLYON

Piyasa değeri 3 milyon lira olan evin Milli Eğitim Bakanlığına tahsisi kapsamındaki protokol törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, villalarının ana okuluna dönüştürülmesi için veren hayırseverler Müjgan-Serkan Karagöz çifti, Çerkezköy Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç,Müjgan-Serkan Karagöz çiftinin aile dostları hayırsever sanayici Seval-Ahmet Çetin  çifti katıldı.

 

HAYIRSEVER ÇİFTE TEŞEKKÜR ETTİLER

Valilikte gerçekleşen protokol imza törende konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, eğitime verdikleri katkılar nedeniyle Serkan-Müjgan Karagöz çiftine teşekkür etti. Eğitime yapılan yatırımın her şeyin üstünde olduğunu ifade eden Ceylan “ Hayırseverlerin bu davranışı diğer vatandaşlarımıza da örnek olacaktır” diye konuştu. Konuşmaların ardından protokolü hayırsever çift Serkan-Müjgan Karagöz, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve Vali Mehmet Ceylan imzaladı. İmza töreni sonrasında hayırsever çiftler  Müjgan-Serkan Karagöz çifti ve imza töreninde hazır bulunan protokol mensupları ve davetliler günün anısına toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10