Mezarlıklarda çiçek fidesi dağıttılar

Çerkezköy Belediyesi arife günü ve bayramın birinci günü Çerkezköy'de bulunan mezarlıklarda 30 bin çiçek fidesi dağıttı.

Çerkezköy 7.07.2016 16:52:00 0
Mezarlıklarda çiçek fidesi dağıttılar

20 BİN FİDE DAĞITTI

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan İstasyon, Bahçeli ve Türbedere Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan kabristanlarda kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü temizlik ve bakım onarım çalışmaları yapmasının ardından arife günü ve birinci gün yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara 20 bin çiçek fidesini ücretsiz olarak dağıttı. Vatandaşlar; beş mezarlıkta,Çerkezköy Belediyesi, görevlilerinin verdiği çiçekleri alarak, yakınlarının mezarlarına diktiler.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Ramazan Bayramı dolayısı ile kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlarımıza çiçek dağıtıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bayramlarda ziyaretlerin en yoğun olduğu yer mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın yanında olmak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan 7 mezarlığımızda toplam da 30 bin kabir çiçeği dağıtıyoruz. Ben yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın da Ramazan Bayramı’nı kutlar, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10