Sitespor Mert'i bırakmadı

2016-2017 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kapaklı Sitespor, iç transferde takımın başarılı isimlerinden Mert Arslanalp ile tekrar anlaştı.

10.07.2016 22:17:00 0
Sitespor Mert

MİLLİ TAKIMA YÜKSELDİ

2014-2015 futbol sezonunda Velimeşespor’dan transfer edilen ve iki sezondur oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Mert Aslanalp tekrar takımı ile anlaştı. Mert Arslanalp’in Kapaklı Sitespor’daki başarılı performansı, diğer kulüpler kadar milli takımın da geçen sezon dikkatini çekmişti. Mert Arslanalp 2015-2016 futbol sezonu sonunda Amatör Milli Takım seçmelerine davet edildi. Seçmelerde büyük bir başarı gösteren Mert Arslanalp, bu sayede Amatör Milli Takım’ın 23 kişilik kadrosuna girmeyi de başarmış oldu.

 

“ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN EKİP KURUYORUZ”

Mert Arslanalp, kulüp binasında düzenlenen imza töreni ile 2015-2016 futbol sezonunda da Kapaklı Sitespor ile anlaştı. İmza töreninde konuşan Sitespor Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu , “Mert’in ne kadar başarılı bir futbolcu olduğu ortadadır. Biz bu sezon ligde üst sıraları hedefliyoruz. Bu kapsamda Mert’in takımımıza büyük faydası olacağına inandığımız için birlikte yola devam kararı aldık. Yapacağımız takviyelerle bu sezon şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Sitespor ile tekrar anlaştığı için mutlu olduğunu kaydeden başarılı oyuncu Mert Arslanalp” Sitesporda çok iyi iki sezon geçirdim. Başarım sayesinde geçen sezon milli takıma seçildim. Bu yıl takım arkadaşlarımız ile birlikte çok başarılı olup Sitespor’u şampiyon yapmak istiyoruz. Tekrar Sitespor’a imza atmama vesile olan Başkanımız Ersan Karamehmetoğlu ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10