Akay: Katılımın sürekli olmasını istiyorum

Çerkezköy Belediyesi tarafından 9 branşta düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu dün açıldı. Yaz Spor Okulu'nun açılışında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, iki

Çerkezköy 11.07.2016 19:55:00 0
Akay: Katılımın sürekli olmasını istiyorum

İKİ DÖNEMDEN OLUŞACAK
Yaz Spor Okulu’nun açılışı nedeni ile Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2016 Yılı Yaz Spor Okulu’nun ilk döneminin açılışının bugün yapıldığını belirterek, “Bizler Çerkezköy Belediyesi olarak gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğini önemsiyoruz. Bu konuda kayıtsız kalmıyoruz. Bu yıl da, her yıl olduğu gibi sizlerle buluştuk. Siz değerli velilerimiz ve çocuklarımızla bir arada olmaktan, sizleri Belediyemizde ağırlamaktan inanın mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

YÜZMEYE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER

Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilere teşekkür eden Vahap Akay, özellikle yüzme kursuna 686 kişilik katılımla yoğun bir başvurunun olduğunu belirtirken, verilecek olan her branştaki eğitimin hayırlı ve yararlı olmasını temenni ederek” Çocuklarımıza başarılar diliyor, bu katılımın sürekli olmasını istiyoruz. Yaz okulları çocuklarımızın gelişimi için son derece önemli. Bu yüzden velilerimize de sorumluluk düşüyor. Biz çocuklarımızı teslim alarak sorumluluğu üzerimize aldık. Çok verimli ve güzel bir dönem geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

 

TOPLAM 1242 ÖĞRENCİ KATILDI
Yüzme kursuna 686, Futbol kursuna 230, Basketbol kursuna 154, Voleybol kursuna 80, İngilizce kursuna 127, Folklor kursuna 52, Masa Tenisi kursuna 27, Badminton kursuna 18 ve Kort Tenis’e 20 olmak üzere toplam dokuz farklı branştan oluşan ücretsiz Yaz Spor Okulu’na 1242 öğrenci başvuru yaparak kaydoldu. Birinci dönem eğitimlerin 29 Temmuz tarihinde sona erecek olan Yaz Spor Okulu’nun Folklor eğitimleri Amfi Tiyatro Salonu’nda, İngilizce eğitimleri Atatürk İlkokulu’nda, Yüzme branşının eğitimleri Gülerçin Koleji’nde ve diğer branşlardaki eğitimler ise İstasyon Mahallesi’nde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksi’nde verilecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10