Futbolu bıraktı, ticarete atıldı

Çerkezköyspor'da yıllarca top koşturan ve yaşadığı sakatlık nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan başarılı orta saha oyuncusu Hasan Koç açtığı H.K Hookah Lounge işletmesi ile Çerkezk?

12.07.2016 18:17:00 0
Futbolu bıraktı, ticarete atıldı

HİZMETE AÇTI

Çerkezköyspor, Çorluspor, Gaziosmanpaşaspor, Yıldıztabyaspor’da aralıksız 15 yıl top koşturan Hasan Koç yaşadığı sakatlık nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalmıştı. Çerkezköy Kapalı Otopark üstünde bulunan Adres Cafe isimli işyerini kapatan Koç, Çerkezköy’de ayni türde yeni mekanların açılmasıyla birlikte kendiside mekanını yenilemek ve daha geniş kapsamlı ilçe halkına hizmet vermek için geçtiğimiz ay Öztrak Caddesi üzerinde H.K Hookah Lounge adlı mekanı hizmete açtı.

 

“FUTBOLDAN SONRA EKMEĞİMİ TİCARET YAPARAK KAZANIYORUM”

Futbolun nankör bir meslek olduğunu, özelliklede amatör liglerde top oynamanın çok zor olduğunu belirten Hasan Koç, “15 yıllık futbolculuk yaşamımda top oynadığın hiçbir kulüpte yöneticilerle her hangi bir sorun yaşamadım. İlçe takımımız Çerkezköyspor’u lige çıktığı yıl ayni kadroda yer aldım ve üçüncü ligde de Çerkezköyspor’un başarısı  için mücadele verdim. Her futbolcunun futbol yaşamına başladığında belirli yere gelmek en büyük hayalidir. Ancak futbol hem iyi hem de nankör bir meslektir. Elinizden tutan yok ise bir yerlere gelmeniz imkansız. Bir de sakatlıklar olunca hayalleriniz tamamen yok oluyor.Bunlara rağmen ben 15 yıllık futbol hayatımda oynadığım takımlarda önce tamımın başarısı sonra kendimi düşündüm.Acı tatlı bir çokta anım oldu. Sakatlığım nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kaldığımda yaşamımı sürdürmek için ticarete atıldım. Futbolda bana kol kanat geren beni bağrına basan Çerkezköy’de cafe açarak ticarete atıldım. Sağ olsun ilçe halkımız her zaman bana destek oldu. Şimdi ise vatandaşlarımıza çok daha güzel bir mekanda hizmet vermek için ismini kendim koyduğum kendi şahsıma ait olan H.K Hookah Lounge ismini verdiğim Restaurant Nargile Cafe’yi hizmete  açtık.

 

“AYRICALIK OLSUN DİYE ÇALIŞANLAR SİYAH FOTÖR TAKIYOR”

Hasan Koç, ilçedeki mevcut cafelerden işyerinin ayrıcalıklı bir yer olduğunu da savunarak, “H.K. Hookah Lounge iç ve dış mekan olarak ilçemizdeki mevcut cafelerden ayrıcalıklı bir mekan. İşyerimiz Restaurant nargile cafe olarak hizmet veriyor. Ayrıca bir özelliği de çalışan personelimiz siyah fotör takıyor.Buda diğer mekanlardan ayrıcalıklı olduğunu simgeliyor.Ayrıcalıklı bir mekan olduğumuzun simgesi olarak  ve de ilgi çekmesi acısından çalışanlarımızın siyah fotör takmasını uygun gördük.Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti ve bu nedenle en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyoruz.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10