Sitespor'dan Mandalı'ya ziyaret

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri yeni sezon öncesi desteklerinden  dolayı Başkan Mandalı'ya teşekkür ziyaretinde bul

14.07.2016 18:56:00 0
Sitespor

BAŞARILAR DİLEDİ

Önceki gün gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı '' Gönlümüzden geçen amatör spor kulüplerine daha çok destek olup, Kapaklı'da daha çok sayıda gencimizin spor yapmalarına katkı yapmak. Bütçe imkanlarımız ölçüsünde amatör kulüplerimize desteklerimizi sürdüreceğiz , yeni sezonda kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

“İDDİALI BİR EKİP KURACAĞIZ”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya desteklerinden ötürü teşekkür eden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Başkanımız her yıl ilçede bulunan spor kulüplerine maddi ve manevi destekte bulunuyor. Sitespor olarak alt yapıya büyük önem veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde U-13 Futbol Takımı ile Türkiye Şampiyonasında başarılı bir turnuva geçirdik. Bu gençler gelecekte Sitespor’un A Takımında mücadele edecekler. A Takım olarak da transfer çalışmalarına başladık. Bu sezon iddialı bir ekip kurarak ligde mücadele edeceğiz” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10