Beyazay derneği Vali Ceylan'ı ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret eden Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak derne

Tekirdağ 14.07.2016 18:59:00 0
Beyazay derneği Vali Ceylan

 DERNEK FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Adnan Şahin, Başkan yardımcısı Nuran Yeşil ve yönetim kurulu üyesi Ercan Bulduk , kısa bir süre önce Tekirdağ Valiliğine atanan Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Vali Ceylan’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden Dernek Başkanı Adnan Şahin, daha sonra dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

 

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Şahin yaptığı açıklamada, “Aşmak için hareket kampanyasının Tekirdağ da başlayacak olması ve ilk aşamada da yüzme ile başlanması Valimizi çok memnun etti. Cumhurbaşkanımızın himayesinde olan Engeli ve Engelsiz çocuklarımızın bir arada sporla buluşması adına valilik olarak faaliyetlerinizin yanında olacaklarını ifade etti. Dernek olarak sayın valimize şükranlarımızı sunuyor, görevinde başarılar diliyoruz. Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ da çocuklarımızı sporla buluşturarak Engelleri birlikte aşıyoruz” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10