"40 aileye erzak paketi dağıttık"

Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak paketi yardımı kampanyası yaptı.  Başkan Aşut,her yıl olduğu gibi bu

Çerkezköy 15.07.2016 19:27:00 0

ERZAK PAKETLERİ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLDİ

Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayında düzenledikleri kampanya ile yardım severler tarafından getirilen erzak paketlerini gerçek ihtiyaç sahiplerine verdiklerini belirterek, “Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan  ayında  Kipa  alışveriş merkezi ile birlikte düzenlediğimiz erzak yardım kampanyasında hayırsever  vatandaşlarımızın Kızılay Şubemize yaptığı  erzak bağışlarını gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdık” dedi.

 

“BU YIL KAMPANYAYA İLGİ AZ OLDU”

Başkan Ertan Aşut bu yıl düzenlenen erzak yardım kampanyasına ilginin az olduğunu da belirterek, “Önceki yıllarda düzenlediğimiz erzak yardımı kampanyalarında her yıl 100-150 paket erzak paketi toplanıyordu. Ancak bu yıl ya vatandaşlarımızın gelir düzeyinde belli bir düşüş var yada vatandaşlarımız ilgisiz kaldı. Bu konuda bir şey diyemiyorum ” ifadelerini kullandı. 

 

“KAMPANYAMIZINDA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MUHTARLARIMIZ YARDIMCI  OLDU”

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak paketi yardımlarının dağıtımı konusunda kendilerine  mahalle muhtarlarının da yardımcı olduğunu söyleyen Başkan Ertan Aşut, “İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar konusunda her zaman olduğu gibi bu kampanyamızda da mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarda mahallelerde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlar belirleyerek toplanan 40 paket erzak paketini kırk ailenin kendilerine teslim ettik” diye konuştu.

 

“DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ”

Erzak yardımı kampanyasında Türkiye Kızılay Derneğine destek veren ve yardım edenlere de teşekkür eden Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Ertan  Aşut, “Ramazan ayında gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak yardımı kampanyasında bizlere destek veren, katkı sağlayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve mahalle muhtarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Hayırseverlerimizin Kızılay’ımıza verdiği destekler Türk Kızılay’ının gücüne güç katkılarının da bilmelerini hatırlatıyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10