"Sporcularıma güveniyorum"

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz,dün gazetemize yaptığı açıklamada Muratlı'da yapılacak olan Türkiye Taekwando şampiyonası seçmelerinde şampiyon Spor Kulübü sporc

17.07.2016 21:16:00 0

SEÇMELERE 8 SPORCU İLE KATILIYORUZ

Muratlı’da yapılacak olan Türkiye Taekwando şampiyonası seçmelerine Şampiyon Spor Kulübü olarak 8 sporcu ile katılacaklarını belirten Antrenör Vural Ayaz, “ Muratlı’da 18-19 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Taekwando şampiyonası il seçmelerine Çerkezköy şampiyon Spor kulübü olarak şampiyonaya bayanlarda 27 kiloda bir sporcu,erkeklerde 27 kiloda bir,30 kiloda  iki,,33 kiloda  iki,50 kiloda bir ve 57 kiloda bir sporcu olmak üzere  8 sporcu ile katılıyoruz” dedi.

 

TEK HEDEFİMİZ BAŞARILI OLMAK

Vural Ayaz, seçmelerde tek hedeflerinin başarı olmak olduğunu da belirterek, “Bir aydan bu yana seçme müsabakalarına sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Şampiyon Spor Kulübü olarak katıldığımız önceki şampiyona ve turnuvalarda olduğu gibi bu seçme müsabakalarında da tek hedefimiz başarılı olmaktır. Bu nedenle başarılı olmak için çok sıkı bir çalışma programı uyguladık. Seçmelere katılacak olan sporcularımızın her biri hırslı ve müsabakalara hazırdır. Kilolarında mücadele edecek olan sporcularımızın başarılı olacaklarına inanıyorum.”dedi.

 

BU GÜN TARTI YAPILACAK

Vural Ayaz,seçmelere katılacak olan tüm sporcuların bu gün tartılarının yapılacağını ve Salı günü müsabakaların başlayacağını da belirterek, “Seçmelere katılacak olan tüm sporcuların tartım işi bu gün müsabakaların yapılacağı Muratlı kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Salı günü de müsabakalara katılan tüm sporcular kilolarında mücadele edecek. Seçmelerde başarılı olan sporcular daha sonra Konya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazanacak.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10