Savaş; 'nokta transferlerle şampiyon olacağız'

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş düzenlediği basın toplantısı ile mevcut kadro ve yeni yapılan transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni Teknik Direktör Yüksel Ersan'ın görÃ

17.07.2016 21:17:00 0
Savaş;

NOKTA TRANSFER HEDEFİNDEYİZ

2015-2016 Tekirdağ Süper Amatör Lig’inde şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve önümüzdeki sezon için Çerkezköylü sporseverlerin beklentilerini fazlasıyla artıran 1911 Çerkezköyspor, 2016-2017 sezonuna hızlı bir giriş yapmak istiyor. Yeni transferler ve takımın son durumu hakkında açıklama yapan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, “Anlaşma sağlanan Yüksel Ersan önderliğinde genç ve dinamik bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz sezonki kadroyu büyük ölçüde korurken ihtiyaç duyulan bölgelere nokta transferler yapma hedefindeyiz” diye konuştu.

 

4 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI

Savaş, konuşmasının devamında özel nedenlerden dolayı izin isteyerek takımdan ayrılanların olduğunu ifade ederek, “2016-2017 sezonu için şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar doğrultusunda mutlu sona ulaştık. Geçtiğimiz sezonki kadroyu koruma kararı aldık. 9 oyuncumuzla anlaşma sağlarken, 4 tane de yeni transfer gerçekleştirdik. Göksel, öğrenim görmekte olduğu üniversite takımının kaptanı ve o takım bu sene dünya şampiyonasına katılacak. Bu nedenle okuluna yakın bir kulüpte oynamak istediğini söyledi ve bizim de iznimizi alarak Gönen Belediye Spor’la anlaştı. Oğuz Kaptan vatani görevini yerine getirmek üzere takımımızdan ayrılmış bulunuyor. Emrah Çilingir ve Emre Morgül’le önümüzdeki sezon için anlaşma sağlamadık. Gökay da bizden izin isteyerek takımdan ayrıldı” açıklamasında bulundu.

 

EKSİKLERİMİZİ KAPATARAK ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Yeni teknik direktör Yüksel Ersan hakkında da bilgi veren Muzaffer Savaş, “Yeni hocamızın çalışmayı ve disiplini seven bir yapısı var. Bu yüzden çalışmayı seven ve dinamik yapıda oyuncular istiyor. Hocamızla yaptığımız görüşmeler doğrultusunda biz de daha genç bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Bu yüzden yaş ortalamamızı 24’e düşürdük. Geçtiğimiz sezona iyi bir başlangıç yapamadık fakat yeni sezonda şampiyon olacağımıza olan inancımız tamdır. Geçen sezon kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. Bu sezon eksiklerimizi kapatarak şampiyon olacağız” dedi.

 

OLUMLU BİR TABLO ÇİZİLMİŞ DEĞİL

Çerkezköy’ün spora ve futbola desteği konusunda da açıklamalarda bulunan Genel Kaptan Muzaffer Savaş, “Yaklaşık 150 bin nüfuslu bir şehirdeyiz. Sanayi kenti olmamızın yanı sıra çevremizde bir sürü büyük esnaf da var fakat biz destek alamıyoruz. Maddi desteğin yanında manevi desteğe de ihtiyacımız var ancak geriye dönüp baktığımızda bu konuda olumlu bir tablo çizilebilmiş değil” ifadelerini kullandı.

 

ANLAŞMA SAĞLANAN YENİ OYUNCULAR

1911 Çerkezköyspor takımı 2016-2017 sezonu için anlaşmaya vardığı oyuncular şu şekilde; Muzaffer Kurt, Hakan Tice, Sedat Çolak, Tezcan Karabulut, Deniz Sert, İsmail İnan, Metin Erdem, Selçuk Tekeci, Hayrettin Aydın (Geçtiğimiz sezon kadrodaydılar). Yeni Transferler: Sinan Böker (Babaeski Spor), Ali Rıza Gündüz (Lüleburgaz Spor), Kürşat Furkan Kılınç (Babaeski Spor) ve Mücahit Gül (Babaeski Spor).

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10