Esnaftan paralelci tepkisi!

Çerkezköy esnaflarından Naturel 41 Erkek Kuaförünün sahibi Mustafa Dülger, yaşanan darbe girişiminin ardından kuaförünün camına 'Vatan haini paralelciler giremez' afişini asarak tepkisini dile get

Çerkezköy 17.07.2016 21:24:00 0
Esnaftan paralelci tepkisi!

TEPKİSİNİ DİLE GETİRDİ

Darbe girişiminin ardından tüm yurtta vatandaşlar sokaklara dökülerek tepkilerini dile getirirken, Çerkezköy Esnaflarından Naturel 41 Erkek kuaförünün işletmecisi Mustafa Dülger’de işlettiği kuaför dükkanının camına ‘Vatan haini paralelciler giremez’ afişini asarak tepkisini dile getirdi. Dülger ayrıca sosyal medya hesabından ‘Bugünden itibaren Çerkezköy de bir tane paralelci şerefsizleri dükkanıma almayacağım. Hiç kimse korkmasın kararlı olsun, bana tek kelime edene küfür ederim. Bu günden sonra kendi menfaatleri için paralelci köpeklerle iş yapan, iş yaptıran herkes de benim için şerefsizlerin en şerefsizidir” serzenişinde bulundu.

 

EMNİYETTE İFADE VERDİĞİNİ SÖYLEDİ

Mustafa Dülger sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından, yeni bir yazı ile, “Bugün emniyete ifade verdim. 5 tane üst düzey kurucu paralelci zatların isimlerini deşifre ettiğim için. Siz şikayetçi olsanız ne olur olmasanız ne olur! Delikanlı olsaydınız da sokakta görüp ağzıma bir tokat atsaydınız keşke, o zaman derdim ki ulan bak şu heriflere, biraz heriflik varmış derdim. Sizden korkan sizin gibi olsun diyeceğim de ben vatan sevdalısıyım, sizler gibi vatan haini asla değil” paylaşımında bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10